No Time To Die с нова дата в кината

No Time To Die с нова дата в кината | MMTV 2020
Дистрибуторската компания на последния филм от поредицата за Агент 007 – No Time To Die с участието на Даниел Крейг, отхвърли офертите на стрийминг платформите Apple Netflix и обяви 2 април 2021 г. за новата дата на появата му в киносалоните.
MGM не са харесали идеята филмът да се излъчи директно в интернет. Първоначално датата за разпространение в кинотеатрите на САЩ бе 20 ноември, но заради пандемията с COVID – 19, появата му на голям екран отново бе изтеглена във времето.

No Time To Die 1

В шоуто на Джими Фалън актуалният Джеймс Бонд сподели:

‘’Това нещо е по-голямо от нас и ние искаме просто хората да отидат и гледат филма по най-добрия и сигурен начин. Киносалоните по целия свят са затворени в момента, а ние бихме искали да  го видят едновременно навсякъде, така че сега не му е времето.’’

Говорителят на MGM заяви пред онлайн изданието ew.com:

‘’Не коментираме слухове. Филмът (No Time To Die) не се продава на стрийминг платформи. Премиерата му ще бъде през април 2021г.’’

Оставаме в очакване на No Time To Die…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *