Орнела Соле започва своя рубрика в MMTV

Орнела Соле започва своя рубрика в MMTV Online

В момент, когато духът се бори да победи тялото и търсиш с какво да го окупираш, търсиш нещичко, в което да го съсредоточиш.

Нещичко, което да ти помогне да изразиш по градивен и позитивен начин всички онези емоции бушуващи непрестанно в теб се появява възможност, която малко хора биха дали на умиращ човек.

ММ е телевизия, с която всички сме отраснали. Музиката в моя живот има огромно влияние, особено в най щастливите и най трудните ми моменти! Затова възможността да пиша и то за музика е като сбъдната мечта. А факта, че при най-лошия сценарий всички тези думи ще бъдат препрочитани, непрестанно ме кара да си мисля че ще живея вечно. Сега мама би казала, че се изразявам като истински творец и най-накрая влагам умението да пиша в нещо смислено!

Може би се чудите защо някой би дал подобна възможност на човек с терминален рак? Аз искам да вярвам, че е заради моята постоянна енергия и любов към музиката. Но истината, е че екипът на ММ видя в мен човек със страст към музиката и живота. Човек, който обича да пише, човек, който иска да създава и да не се концентрира върху диагнозата рак, а да живее ползотворно.

Това ме кара да обичам още повече телевизия ММ.

Телевизията, която иска да промени традиционното и общоприетото, телевизията, която мисли извън кутията, и която е заредена с много мечти и позитивни емоции. Телевизията, която е пределно наясно, че музиката е навсякъде около нас в изкуството, лайфстайла, модата, спорта та дори във вятъра. Просто хората като, че ли не се вслушват.

Помня дните, в които заставах пред телевизора и нямах търпение да видя какво ще пуснат ММ. После се опитвах да имитирам поведението, стила и движенията на изпълнителите. Да, тогава имаше липса на нова/различна музика, видео клипове, провокативност и прочие. Сега има огромно пренасищане и сякаш забравяме за удоволствието, което ни носеше музиката.

Казват че съзнанието може да лекува. Същото казват и за музиката и любовта. Това мое ново начинание обединява всичко това сега. Остава само да видим резултатите от моето селф лечение.

Мили хора, които четете тези редове, извинете за откровението ми и добре дошли в моето ново начинание! Това е краткото ми представяне пред вас. Всяка седмица ще споделям мъничко за музиката и емоциите, за музиката като лечение. Ще си говоря с изпълнители на дълбоки теми и още много интересни нещица, които ще запазя в тайна до следващият път.

Ако ви е интересно горенаписаното и искате да надникнете дълбоко в мен, то тогава следете MMTV и моите рубрики Let them talk и FaceOff.

See you soon!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *