България с “Equinox” е един от фаворитите на Евровизия 2018

equinox-bones-eurovision-2018

Българският проект “Equinox” е един от основните претенденти за спечелване на Евровизия 2018

Британският ‘’Metro’’пише:

“България е една от страните, която трябва да следим внимателно тази година на конкурса Eurovision”

Представителят на Германия, Майкъл Шулте в неотдавнашно интервю казва:

“Убеден съм, че с моята песен мога да подобря резултата за страната ми в сравнение с последните години, но трябва да си призная, че очаквам българския проект Equinox с песента “Bones” да бъде тазгодишния победител на конкурса.”

Но дали тези прогнози ще се сбъднат? Ще разберем на 12-ти май, когато Джони, Георги, Жана, Трей и Влади ще се борят за титлата на #Eurovision2018.

А сега малко история за поректът “Equinox”:

Проектът “Equinox” е специално формиран за Евровизия.

Групата се състои от Джони Мануел, Георги Симеонов, Жана Бергендорф, Владимир Михайлов и Трей Кембъл.

equinox-bones-eurovision-2018Освен тримата супер талантливи българи в Equinox участват и двама америкаци, чиито избор съвсем не е случаен. Trey Campbell, съавтор на песента “Bones”, е участвал в проекти с Bebe Rexha и Dua Lipa. А Johnny Manuel е полуфиналист на “America’s Got Talent 2017”.

“Bones” е написана от Symphonix

Това е екипът, който отговаря за последните две български представяния на Евровизия. Кристиан Костов с песента “Beautiful Mess” зае второ място през 2017г. и през 2016г., когато Поли Генова с композицията “If Love Was A Crime” се класира на четвърто място.

Първоначалните реакции към песента “Bones” показаха, че България може да се бори за челна позиция. Вокалните хармонии работят перфектно, а изпълненията на живо имат повече сила, отколкото студийният запис.

Това са двете най-важни неща, когато става дума за Евровизия. Една добра песен може да се превърне в страхотен хит, когато вокалният микс и сценичното представяне създадът три минутен телевизионен пакет, който се отличава от всички останали.

Но не всичко е “Цветя и рози” за Equinox.

След старта им като фаворити в таз-годишния конкурс стоящи твърдо на 2-ро място само след Израел, след неубедителна първа репетиция те паднаха от 2-ра на 5-та позиция. След което тийм Equinox се вслушаха в критиката от страна на фенове и журналисти, оправиха осветлението и хореографията и отново застанаха в челната четворка.

Впечатляващата визия на ‘Bones’ и уникалната хармония на петимата правят песента наистина завладяваща. Вокално, певците са в абсолютен синхрон, а изпълненията на Жана в края на песента са невероятно мощни.

Техническата реализация на Bones се оказа най-сложната на ‘’Евровизия 2018’’, нека стискаме палци всичко да се случи, както е планирано.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

One thought on “България с “Equinox” е един от фаворитите на Евровизия 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *