И номинираните за Рокендрол залата на славата през 2018 са…

И номинираните за Рокендрол залата на славата през 2018 са...Bon Jovi members posing for a photo

5 октомври ни посрещна със списък от 19 изпълнители, които ще се борят за място в Рокендрол залата на славата

Условието, на което всички те отговарят, е първият им сингъл или албум да е излязал най-късно през 1992 г. Сред имената са Bon Jovi, Eurythmics, Radiohead и Judas Priest.

JUDAS PRIEST написаха по повода:

„Живяхме и си проправяхме път през кръв, пот и сълзи в продължение на четири десетилия, правейки метъла, който обичаме, и подобно признание е сензационно!“

Останалите, които имат тази чест, са Rage Against the Machine, Depeche Mode, Dire Straits, Kate Bush и още.

mmtv-depeche-mode.jpg

Само пет от тях ще бъдат избрани с помощта на повече от 800 изпълнители, историци и членове на музикалната индустрия. За шеста поредна година вота ще стане и с гласове от фенове. За да няма след това разочаровани, може да гласувате от днес до 5 декември в сайта на Rock & Roll Hall Of Fame.

Финалният списък с номинираните ще бъде обявен през последния месец от годината. 33-тата поред годишна церемония ще се състои в зала Public Auditorium в Кливланд, Охайо. Там на 14 април 2018г. ще станат ясни артистите, чиито имена ще утвърдят мястото си в историята.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *