Броени дни остават до концертите на Intelligent Music Project & Ronnie Romero

Броени дни остават до концертите на Intelligent Music Project & Ronnie Romero
6 двойни покани за концертите на Intelligent Music Project & Ronnie Romero бяха раздадени в игра, която се проведе във Facebook страницата на ММТВ медия на 14 Септември.

Спечелени бяха:
х 3 двойни покани за концерта в гр. София, на 18.09. в Sofia Live Club, както и 3 двойни покани за събитието в гр. Бургас на 19.09, в Летен Театър.

Поради големия интерес и активност ММТВ в колаборация с Intelligent Music Project ще подарят още 8 двойни покани (4 за София и 4 за Бургас)!

Победителите ще бъдат обявени днес в 20:00 ч. в социалните мрежи на телевизия ММ.

intelligent

Изненадата, подготвена от екипа на д-р Милен Врабевски и IMP е ексклузивното гост-участие в двата концерта от турнето на звездата на българската рок музика Йордан Караджов, който за първи път на живо ще изпълни песента „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича “Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски – The Power Of Mind (2012 г.), където основен вокалист е Джон Лоутън.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion), сред които е и хита „Every time”, който заема 2-ро място в класацията на гръцкото Rock Radio 104.7

Те ще бъдат изпълнени от вокалиста на групата Рони Ромеро (Rainbow), както и едни от най-добрите български музиканти – Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

Насладете се на едно незабравимо преживяване за сетивата, което Intelligent Music Project ще поднесе на всички фенове на истинската рок музика у нас с много любов!

Само сега: Вземете своя билет за концертите на Intelligent Music Project с  50% отстъпка от Grabo.bg:

София (18.09 – петък): https://grabo.bg/shte-bade-rok-03mbw

Бургас (19.09 – събота): https://grabo.bg/burgas/rok-kontzert-0bm8h

Последвайте Intelligent Music Project:
Youtube
Facebook
Instagram

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *