Вижте коя е актрисата на десетилетието

Това не може да е истина

Вижте коя е актрисата на десетилетието | MMTV

В края на годината, а и на десетилетието отвсякъде ни заливат какви ли не класации. Обръщам специално внимание на категорията „Актриса на десетилетието”, като същевременно не знам по какъв начин да съобщя победителката. Почти съм сигурна, че холивудските кинокритици са спали или са си бъркали в носа.

И актриса на десетилетие е…

Kristen Stewart. Да, знам и аз бях в шок. Не че имам нещо против Kristen, но смятам, че имаше далеч по-успешни представителки на женския пол от нея.

Актриса на десетилетието

Тя получава първата си главна роля на 14-годишна възраст – в комедията „Catch That Kid” през 2004-та. През същата година влиза в образа на Лила в трилъра „Undertow”.

След това се снима във филма „Speak”, който е базиран на едноименния роман. В него играе първокурсничката Мелинда Сордино, която след като е била изнасилена, спира да говори.

Списъкът с най-добрите филми на звездата за последното десетилетие включва ленти като „Здрач”, „По пътя”, „Все още Алис”, „Паник стая“, „Облаците на Силс Мария“ – за тази роля тя получи наградата „Сезар“, „Рънуейс“ и „Ангелите на Чарли“.

Актриса на десетилетието

Пожелавам на Kristen по-успешни образи, в които да се превъплъти. А аз ще се погрижа за солидна доза шоколад и вино, с които да преглътна този кино абсурд.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *