Ако ролите бяха изиграни от други актьори | Част 1

Ако ролите бяха изиграни от други актьори... | Част 1

Какво е необходимо, за да ви завладее наистина един филм или сериал, за да му станете верни фенове? Увлекателен сюжет, интересни интриги, красиви декори, спиращи дъха пейзажи… и, разбира се, подходящ за ролите актьорски състав.

Не можем да си представим мило и невинно момче в ролята на отблъскващия крал Джофри в “Game of Thrones“.

Не можем да си представим мило и невинно момче в ролята на отблъскващия крал Джофри в "Game of Thrones".

Актьорът Джак Глийсън влиза изключително сполучливо в образа на Джофри. Дори след това дълго време околните смятат, че и в реалния живот е зъл и с противен характер.

Памела Андерсън като Дейна Скъли в “Досиетата Х”

Русата “спасителка на плажа” Памела Андерсън е първият избор на продуцентите за ролята на агент Дейна Скъли.

Русата "спасителка на плажа" Памела Андерсън е първият избор на продуцентите за ролята на агент Дейна Скъли.

По-късно след редица кастинги те все пак се спират на Джилиън Андерсън. Спомняме си актрисата като екранен партньор на Дейвид Духовни. Самата Джилиън няколко пъти споменава в свои интервюта, че преди нея за ролята е била предвидена друга актриса. Някоя по-висока и по-пищна нейна колежка, която да не засенчва твърде много агент Мълдър и неговия остър като бръснач ум.

Ханк Азария като Джоуи в “Приятели”

В хода на сериала Ханк Азария се появява няколко пъти като гадже на Фийби, но всъщност голямата му мечта по онова време е да изиграе Джоуи Трибиани.

Ханк Азария като Джоуи в "Приятели"

Азария е толкова амбициран да получи ролята, че успява да измоли продуцентите за второ прослушване, а те сериозно обмислят дали той да не влезе в ролята на чаровния Джоуи. Все пак накрая екипът решава, че Мат Лебланк е по-подходящ.

Дженифър Ел като Кейтлин Старк в “Game of Thrones”

Феновете на екранизациите по “50 нюанса” най-вероятно помнят Дженифър Ел в ролята на Карла, майката на главната героиня Анастейжа.

Дженифър Ел като Кейтлин Старк в "Game of Thrones"

Ел също така не само стига до ролята на лейди Кейтлин Старк в “Game of Thrones“, но и участва в снимките на пилотния епизод. За следващите серии от поредицата тя е заместена от далеч по-подходящата Мишел Феърли.

Джим Парсънс като Барни Стинсън в “How I Met Your Mother”

Познаваме Джим Парсънс много добре – той е любимият ни гений Шелдън в “The Big Bang Theory“. Малко известен факт е обаче, че за малко Парсънс да изиграе и друг любимец на зрителите – свалячът Барни в “How I Met Your Mother“.

Джим Парсънс като Барни Стинсън в "How I Met Your Mother"

Вероятността друг, освен Нийл Патрик Харис да играе Барни, изглежда меко казано нередно. Парсънс се явява паралелно с Харис на кастингите и до някакъв момент дори е предпочитаният избор за ролята. Не се знае кога и защо е взето решението именно Харис да получи ангажимента, но трябва да признаем, че е било правилно и основателно.

Тофър Грейс като Пийт Кембъл в “Mad Men”

Мнозина си спомнят Тофър Грейс с друга роля, в която щеше да бъде по-добре да не участва – тази на Венъм в “Спайдърмен 3“.

Тофър Грейс като Пийт Кембъл в "Mad Men"

Феновете на “Mad Men” могат да си отдъхнат, защото Грейс е бил избран за образа на Пийт Кембъл. Решението ролята да бъда дадена на Винсънт Картайзър е взето малко преди началото на епизод първи, тъй като създателите виждат, че Картайзър е по-подходящ и седи по-добре до Джон Хам.

Очаквайте Част 2…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *