АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Антония Йорданова – контрасти на точки и райета!

АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Антония Йорданова - контрасти на точки и райета!

В ”АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ!” от 1 до 14 февруари ще ви представим изповедите на популярни и интересни личности, които ще споделят своите възгледи за любовта. Гледайте и техните топ 5 любими песни на тази тема, които ще излъчим на 14 февруари по телевизия ММ.

Тя е човек на контрастите и обича да създава дрехи с характер. Смята модата за изкуство и емоция. Критична, с чувство за хумор, перфекционист, бликащ от енергия. Вижда се отдалеч – по софийските улици хората или цъкат от възхищение или се кръстят три пъти. Според нея външният вид е визитната картичка на човек и тя те разчита за секунди. Пряма, болезнено откровена, не цепи басма никому.

Завършва училище по приложни изкуства, после Художествената Академия в София, дизайнер на собствената модна марка ”Knapp“, носител на ”Златна игла” на Академията за Мода за млад дизайнер, а през 2018 г. и за модна къща, ”Жена на Годината” на сп. Грация, стилист и водещ на своя рубрика за мода в предаването ”Преди обед” по бТВ. Обича лятото и  пътешествията, особено до Занзибар или Латинска Америка.

Но преди да ѝ се случат всички тези неща, Антония Йорданова се явява на кастинг за водеща в телевизия ММ

Датата е 15 септември 2002 г. и тя трябва да се бори с конкуренция от 300 души. Приятелят ѝ я навива да опита, а Роро е впечатлен. Така Тони става водеща на  любимото на зрителите предаване ”Interactive”. Останалото е история.

Антония Йорданова се явява на кастинг за водеща в телевизия ММДнес, обаче с Тони няма да говорим за мода, а за любов. Благодарим ти, че ни отвори вратата към личния ти свят!

Първата любов беше….

Беше в детската градина – казваше се Андрей и беше в първи клас. В последствие тенденцията с възрастовата разлика се промени в моя полза и започнах да се заглеждам по по-млади.

Ако са ти разбивали сърцето, колко бързо си събирала парченцата и си била готова отново да обичаш?

Разбивали са ми сърцето брутално! Но и аз преживявам доста крайно този тип емоция – винаги е като за първи път и винаги еднакво дълбоко и тежко, все едно не съм натрупала опит и не съм научила уроци. Мисля, че се съвземам сравнително бързо, но в периода, в който се събирам е ад – истинско оттласкване от дъното до пълното безразличие, което неизменно следва.

Разбивали са ми сърцето брутално! Но и аз преживявам доста крайно този тип емоцияОставаш ли приятел с бившите си гаджета?

Да, с всички значими мъже в живота ми имам сравнително топли отношения, а с някои от тях сме приятели в пълния смисъл на думата. Такъв пример е най-дългата ми връзка в живота. Прекарахме девет години заедно, но накрая и двамата си изневерявахме и буквално цяла София беше в час с този бразилски сериал. Не си говорихме 3 години, след което станахме близки отново и сега дори ходим заедно на море, помагаме си, дори прекарахме две поредни коледни вечери от миналата година насам с приятелката му и други близки хора.

Как се отнасяш към тенденцията хората да търсят любовта в сайтове за запознанства?

Всички сме устроени да търсим любов. Животът от друга страна вече е такъв – харесва ни или не виртуалната реалност често е повече реалност от тази, в която се будим, гледаме се в огледалото и докосваме. Така че… важното е да я има, да я откриваме – има ли любов всичко е наред!

Как се променяш, когато обичаш?

Малко съм като някаква смешна версия на себе си и доста неуравновесена. Емоциите винаги са в повече и трудно постигам баланс – прескачам от една крайност в друга. Избива ме на безмерна доброта и грижа и трудно се концентрирам върху нещо друго, освен върху обекта на чувствата ми.

Малко съм като някаква смешна версия на себе си и доста неуравновесена. Емоциите винаги са в повече и трудно постигам баланс Как и кой може да се покори сърцето на Антония Йорданова и на коя световна звезда би пристанала без бой?

Важно ми е да може да ме разсмее! Да не е по-суетен от жена, защото губя усещането, че пред мен стои мъж…. имам проблем с мъжете, които са твърде отдадени на фитнес, камо ли да бъде вегетарианец или да живее твърде разумно! Желателно е да съумее да остане доминанта в отношенията ни, защото с мен това не е лесна задача. Иначе без бой, но ако се наложи в бой, бих пристанала на Том Харди, но харесвам и Лиъм Нийсън, а и Педро Паскал, който мисля наистина ще се грижи винаги да съм в добро настроение.

Най-хубавият подарък, който си получила от любим човек е…

Нямам късмет с романтични мъже в този живот. Възможно е и да са се навъртали наоколо, но аз просто да не съм им дала шанс. Помня, обаче, че като подарък получих първата си полупрофесионална шевна машина от човека, който по онова време ме обичаше. Тогава нямаше възможности, защото беше твърде млад и без солидни доходи, но някак се беще погрижил, защото знаеше колко е важно за мен. Беше наистина трогващо и докосващо! Все още притежавам тази шевна машина, а минаха около двадесет години.

Ако любовта беше дреха, как си я представяш?

Представям си я като американско сватбено одеало – пъстра, обединяваща любимите ми точки, райета, цветя в меки и разнообразни материи и с големи копчета! Преди всичко удобна дреха, в която да можеш да се сгушиш, но когато се погледнеш в огледалото да те накара да се усмихнеш!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV и СКАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *