Beyoncé с невероятно изпълнение в памет на Kobe Bryant

Певицата изпълни любимата песен на Kobe Bryant

В памет на легендарния Kobe Bryant

Beyoncé изпълни любимата песен на Kobe Bryant на публичния му мемориал. Събитието се проведе в Staples Center, където всички почетоха легендарния баскетболист и дъщеричката му, заедно със седемте други души, които загинаха в хеликоптерната катастрофа.

“Тук съм, защото обичам Коби и това беше една от любимите му песни, така че искам да започна, но искам всички да го направим заедно. Искам да пеете толкова силно, че той да чуе любовта ви.”

Beyoncé изпълни песента “XO” като накрая на изпълнението тя погледна нагоре към небето, плачейки и казвайки думите “Обичам те”.

Светът все още е разтърсен от трагичната новина, че легендарният баскетболист Kobe Bryant загина в катастрофа с хиликоптер в Калифорния. Данните за проследяване на полети показват, че хеликоптерът се е сблъскал с метеорологичните проблеми над зоологическата градина на града. Той е обиколил този район поне 6 пъти на много малка надморска височина – около 875 метра като може би пилотът е чакал мъглата да се изчисти.

Самият Kobe Bryant споделя, че за него пътуването с хеликоптер не е каприз, а жизнена необходимост. Заради множеството си контузии и износването на тялото, той не е можел да пътува дълго със самолет. Пътуването с хеликоптер било запазена марка и страст на Kobe Bryant. През голяма част от кариерата си лидерът на ЛА Лейкърс се придвижвал по този начин.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.