NF ли е новият Eminem?

Има ли си Еминем заместник или това просто е добре изигран PR?

Каквато и да е истината, факт е, че американският хип-хоп изпълнител NF набира все по-голяма скорост.

И той е бял, и той рапира, но онова, което наистина го доближава до Eminem, е че е наистина добър. Какво мисли по въпроса обаче самият NF? Въпреки, че го сравняват с най-добрия бял рапът на всички времена, Nathan Feuerstein, каквото е истинското му име, се дразни от този факт. В свое интервю, рапърът казва, че целта му не е да измества никого, както се спекулира напоследък. NF дори се възхищава на Eminem и разкрива, че именно той е вдъхновявал голяма част от по-ранните му песни, но не е искал да копира него или творчеството му. И сякаш в отговор на слуховете, рап легендата пусна наскоро две нови песни. Колаборация с Beyoncé и Ed Sheeran, а преди няколко дни излезе и лирикс видеото на песента му Untouchable. Докато двамата, умишлено или не, водят тази битка за надмощие, ние оставаме доволни от методите, които използват. А именно – яките парчета, които пускат.

Тази новина събира феновете на футбола, на Coca-Cola и на Jason Derulo на едно място, а те не са никак малко

Както всеки път и тази година Световното първенство по футбол ще се радва на своя химн. Той ще е дело на производителя на пристрастяващата напитка и на изпълнителя на хита Tip Toe. Песента ще се казва “Colors” и ще представя различните знамена и култури по света. Derulo не крие, че се вълнува от съвместния проект с Coca-Cola, който предстои да излезе на 16 март.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *