Къде живеят звездите | Beyoncé and Jay Z

На гости в имението на Beyoncé and Jay Z

Къде живеят звездите | Beyoncé and Jay Z

Лукс, разкош и грандомания. Много от звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Това, което ги обединява е правилото, че размерът има значение… а колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух.

Петчленното семейство на Beyoncé and Jay Z наскоро се нанесe във вила в Малибу. Те са наели едно от най-престижните имения там – резиденцията „La Villa Contenta”. Имотът се намира на морския бряг.

Къщата е с площ от 1500 квадратни метра. Като разполага с 10 спални, 14 бани, винарска изба с климатик, напълно оборудвана фитнес зала и модерна зала за сцени, кино – театър, гурме кухня, библиотека.

Жилището е от затворен тип и предлага най-висока степен на сигурност, но това не скрива прекрасната гледка, която се открива към Тихия океан.

Имението на звездите„La Villa Contenta” се отличава с високи стаи, с изящни тавани и корнизи, както и със стени, богато украсени с колекция от картини. Обзавеждането е в тон с обстановката и от най-висок клас.

резиденцията „La Villa Contenta”Разбира се, къщата разполага и с голяма градина и басейн с олимпийски размери, около който има шезлонги за пълна почивка. Отделно има и къща за гости и тенис корт. Не им е зле на звездите, нали?!

Лятното имение на Beyoncéand Jay Z

Да не си помислите, че семейството живее само в къщата в Малибу. Пребиваването им там е само временно. През 2018 година звездите са си построи лятно имение край Бридж Хемптън, щата Ню Йорк. Неговото основно помещение е по-голямо от домовете и апартаментите на повечето от нас – цели 2800 квадратни метра. Цената на този крайбрежен дом за отдих е 43 милиона долара.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *