Една необикновена коледна украса за прозорците

А вие украсихте ли дома си?

Една необикновена коледна украса за прозорците
Тази статия е за онези от вас, които все още си намират различни оправдания и не са сложили коледната украса

Стига сте се подмотавали, защото остават броени дни до Коледа. И недейте да мрънкате, че настроение няма, а работата е много. И едното, и другото зависят единствено от нас.

Сигурна съм, че много от вас имат “таланта” да оставят много от задачите си за последния момент. Така създаваме едно напрежение и не ни остава време да обърнем внимание на себе си, близките и дома си.

Къде е празничното настроение?

Къде е празничното настроение?

Вземете нещата в свои ръце! Бедната коледна украса по софийските улици и имитацията на коледен базар определено не са достатъчни да повдигнат духа ни. Коледа е семеен празник и ние сме отговорни да създадем домашния уют. Гарантирам ви, че можете напълно да преобразите дома си, дори само като украсите прозорците.

Включете въображението си и създайте една необикновена коледна украса

Включете въображението си и създайте една необикновена коледна украса

Можете да разкрасите както самите стъкла, така и первазите на прозорците и дори корнизите. Помните ли прекрасните снежинки, които всички се учехме да изрязваме от бяла хартия в детството си? Те могат не само да бъдат залепени за стъклата на прозорците, но и да висят вместо гирлянди, като ги окачим вертикално на канап или здрав конец.

Друг ефектен начин да украсим прозореца е като използваме подаръчни кутии. Намерете подходяща картонена кутия у дома, като това може да бъде опаковка от продукти или козметика. Увийте кутията във вестници, като закрепите ъглите с тиксо, завържете красиви панделки и готово!

Оригиналните коледни картички също са идеални за украса, ако ги окачите на канап или ги закрепите с дървени щипки. Чудесно би било, ако сте запазили стари пощенски картички от свои роднини и приятели. Тогава украсата не само ще бъде оригинална, но и ще ви стопли сърцето.

Оригиналните коледни картички също са идеални за украса

В коледната украса могат да бъдат включени всякакви клонки, шишарки, мъх, свещи и всичко, което вашата креативност може да създаде

Повярвайте, когато поканите приятели на гости и те са впечатлени от нестандартната украса в дома ви, няма как да не изпитате удовлетворение и да не ви дойде настроението.

В коледната украса могат да бъдат включени всякакви клонки, шишарки, мъх, свещи и всичко, което вашата креативност може да създаде

Затова се захващайте за работа! Но не, не за тази в офиса. Щом цяла година не ви стигна, за да свършите задачите си, не се пренатоварвайте предпразнично. Понеделникът е повече от продуктивен и аз отивам на разходка в гората за клонки и шишарки.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *