Песните, които ни преследват по Коледа

О, не... пак ли това парче?!

Песните, които ни преследват по Коледа

Коледа е! Миризмата на мандарини ни кара да виждаме навсякъде елхи, елфи и какво ли още не. Сънуваме, че сме преяли с печената пуйка и Дядо Коледа няма да ни донесе подарък. Духът на празника се промъква бавно под кожата, карайки ни, без да искаме, да си тананикаме дори песните, които не понасяме.

На някои не им прави впечатление, но има и такива от вас, на които вече им е втръснало да чуват едни и същи коледни парчета. В колата, в магазина, на работа, в заведението… те ни преследват. А веднъж чута песента, тя вече се е запаметила и озвучава съзнанието ни поне няколко часа (в най-добрия случай).

В колата, в магазина, на работа, в заведението коледните песни ни преследват

Подбрала съм няколко от най-досадните коледни песни. Всъщност те са много хубави парчета, но непрестанното им пускане по радиото и телевизията ни карат да ги мразим.

Вижте кои са най-въртяните парчета по Коледа
All I Want for Christmas is You – Mariah Carey

Last Christmas – Wham!

Santa Baby – Eartha Kitt

Jingle Bells – Frank Sinatra

Santa Claus is Coming to Town – Jackson 5

Сега вече мога да кажа, че съм изпълнила музикалния си коледен дълг! Не ми се сърдете, но трябваше да съм сигурна, че всички са чули поне веднъж песните, които са толкова “любимите” за повечето от нас. А за онези от вас, които наистина много се изнервят да слушат едни и същи песни по това време на годината, просто съветвам да си направят плейлист с горещи летни хитове и да мечтаят за лято.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *