Светлана Близнакова с емоционална коледна песен

Светлана Близнакова с емоционална коледна песен

Вокалистката на SEVI изненада феновете с нова коледна песен, този път като част от соловия си проект. “Love is Calling for Christmas” е авторска композиция на Светлана Близнакова, Александър Кирилов и Рали Велинов, който е автор и на видеото и вече може да бъде чута и видяна в интернет пространството.

Нежна, откровена и дълбока, коледната песен призовава да надникнем в душата си и да се запитаме дали в забързаното ежедневие, погълнати от задачи, страхове и най-вече сега, когато сме станали по-предпазливи от всякога, не сме забравили любовта някъде навън.

„В дните преди Коледа имах желанието да се обърна към хората с апел да отворим сърцата и домовете си за любовта, защото в края на тази трудна година мисля, че повече от всякога имаме нужда да се свържем, да оценим живота, който ни е даден и да му се радваме!”

Въпреки трудностите, годината беше много продуктивна за Светлана по отношение на нейните солови изяви и тези с група SEVI.

Вокалистката издаде два сингъла самостоятелно “Jaded” feat. Johnny Gioeli и “Memories”, която ще стане част от следващ солов албум, а заедно с група SEVI реализираха сингъла “Dark Knight”.

От щаба на групата обещават да зарадват феновете с нова музика още в началото на 2022 г., като загатват, че предстои нещо голямо, а на 22.12.2021 ще изнесат традиционния си коледен концерт в столичния Sofia Live Club.

Facebook event: SEVI XMAS CONCERT

Ето и видеото на “Love is Calling For Christmas”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *