Къде живеят звездите | Sting

На гости в имението на Sting

Къде живеят звездите | Sting

След тежките вечери покрай фестивалите, премиерите на поредната продукция или някой концерт, звездите се оттеглят в уютните си домове. В тях те разполагат с уютни камини, удобни дивани за сядане, скъпи произведения на изкуството и топло осветление – идеалните пространства за всякакъв повод, независимо дали е в компанията на приятелите си или на семейството. Днес ви отвеждаме в домa на английския музикант и актьор Sting.

Sting притежава много къщи по целия свят – от Италия до САЩ. Но перлата в колекцията му е вилата Il Palagio, построена през 16 век. Там певецът обича да почива със съпругата си – актрисата Труди Стайлър.

Имението край Флоренция 

Имотът се намира в региона Кианти, на 45 минути с кола от Флоренция. На неговата територия са разположени шест къщи, които певецът отдава под наем. Всеки от вас може да посети мястото и да опита домашното вино от винарските изби на Sting.

Музикантът придобива Il Palagio през 1999 година от херцог Симон Винченцо Велути ди Сан Клементе заедно с няколко парцела наблизо. Там британската звезда се наслаждава на всички прелести на селския живот. Освен обширните лозя и маслиновите горички, певецът притежава и собствени винарски изби, мандра и пчелин. На уебсайта на имението можете да закупите три сорта вино от лозята на певеца и пет вида мед.

Имението се намира в региона Кианти, на 45 минути с кола от ФлоренцияSting е направил основен ремонт на основната сграда и на всички останали постройки. Наемателите имат право да ползват басейна, шезлонгите в градината, огромната шахматна дъска на терасата и винарската изба. Избата е доста просторна, затова в нея може дори да се подреди банкетна маса и да се организира дегустация на вината на собственика. Освен това на близо четирите декара площ към имението се намират езеро, кипарисова горичка и лятна кухня.

„Не съм си представял, че един ден ще купя такава огромна къща. Утрините тук са много красиви, особено по време на мъгла. Сякаш съседните хълмове излизат от морски вълни. А вечер мога безкрайно да наблюдавам движението на облаците в небето по време на залез.“

Ако все още не сте решили накъде да поемете през пролетните и летни месеци, добра идея е да отидете на гости на Sting.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.