MOTOPOWER представя три нови шлема на Scorpion Exo на Moto Expo 2020

MOTOPOWER представя три нови шлема на Scorpion Exo на Moto Expo 2020
Фирмата MOTOPOWER, официален представител на американските каски Scorpion Exo и на SHAD, а също и на други аксесоари, ще представи три нови шлема

За няколко години Scorpion Exo влезе в топ 3 на водещите марки на американския пазар, сега марката успешно превзема европейския пазар. Благодарение на европейската централа, разположена в сърцето на Европа в Страсбург, Франция, на границата с Германия и близо до огромния италиански пазар, каските на Scorpion Exo се радват на огромна популярност. През 2020 г. Scorpion Exo пуска на европейския пазар 4 нови модела. Състезателния модел EXO-R1 на Scorpion Exo вече се предлага и от карбон.

Каската Scorpion Exo – НХ1 може да бъде променена от Full Face в офроуд шлем благодарение на магнитния механизъм на козирката

Каската Scorpion Exo – НХ1 може да бъде променена от Full Face в офроуд шлем благодарение на магнитния механизъм на козирката

Scorpion Covert-X е друг нов модел. Легендарният трансформатор от Scorpion (EXO – COMBAT) вече има изцяло нов и модернизиран приемник Covert-X. Covert-X е много по-лек от предшественика си, а по-голямата и агресивно изглеждаща маска допълва истинския стил на уличния боец.

Scorpion Exo-Combat Evo е легендарен трансформиращ се шлем. Каската на уличния боец се завръща с нова маска и нова графика!

Марката SHAD принадлежи на NAD SL. Компанията е основана през 1973 г. в Барселона (Испания). С повече от 40 години опит, NAD SL се превърна във водещ производител на централни и странични куфари, полутвърди и меки чанти. Прави и седалки за мотоциклетната индустрия. Компанията е силно ангажирана с иновациите, дизайна и качеството като основа, за да продължи да предоставя най-добрия продукт на своите клиенти. NAD SL присъства в повече от 70 страни по света. В момента компанията е основният доставчик на седалки в Европа, с повече от 70% пазарен дял и 500 000 бройки продадени през 2013 г.

На изложението MOTOPOWER ще покаже всичко най-ново на SHAD. За първи път ще бъдат изложени калъфите за телефон SHAD SG75 и SHAD SG70.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *