Отмениха Moto Expo 2020!

Отмениха Moto Expo 2020! | MMTV
Отмениха изложението за мотоциклети Moto Expo 2020

В обръщение към медиите, организаторите на изложението съобщиха:

Здравейте,
поради усложнената международна обстановка с бързото разпространие на корона вирус (COVID-19), вече потвърдените случаи в България и наложената официална забрана за провеждане на масови мероприятия в страната, Ви уведомяваме, че Moto Expo 2020 ще бъде отложено и няма да се състои на обявените дати (20-24 март).

Насрочената пресконференция за 18-ти март също се отменя.
В момента проучваме възможностите за провеждане на изложението в друг период и се надяваме, че ще запазим партньорството си и за следващите дати, които ще насрочим.

Очакванията бяха, че на изложението ще присъстват над 10 000 изложители и посетители, които организаторите не биха искали да излагат на риск.

Допълнителна информация ще бъде публикувана на интернет страницата на „Мото Експо 2020” на адрес: http://motoexpo.bg/, fb – MOTO EXPO

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *