Татяна Лолова в главната роля на „She`s the one”

7 от най-вдъхновяващите български жени разкриват какво се крие „зад кулисите” на успеха им

Татяна Лолова в главната роля на „She`s the one” | MMTV
Татяна Лолова влиза „в главната роля” на „She`s the one” – хитовото събитие, представящо едни от най-вдъховяващите и успели български жени, което ще се проведе на 30 март в столичен клуб

Театралната и кинокралица и още 6 специални дами, до чиито изключителен свят всички искат да се докоснат. Те ще разкрият „задкулисието” и тайните на успеха си по време на превърналото се в градска легенда още с първото си издание събитие.

Татяна Лолова влиза „в главната роля” на „She`s the one” - хитовото събитие, представящо едни от най-вдъховяващите и успели български жени, което ще се проведе на 30 март в столичен клуб
Татяна Лолова

На конференцията „She’s the one” организаторите от dir.bg събират на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с израза „Няма невъзможни неща”.

Те светят силно, дори когато прожекторите не са насочени към тях, те променят животи чрез думите и дeйствията си, а историите им са истински притчи за силата, щастието и успеха. Те са верните модели за подражание!

Убедете се сами:

Легендарната актриса Татяна Лолова; Здравка Евтимова – писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американски учебник по литуратура; уникалният боец и вдъхновител Биляна Савова – основател фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза; уважаваната журналистка и тв водеща, с която започва всеки предиобед – Деси Стоянова; първата българка, изкачила Еверест, майката на 3 деца адвокат Петя Колчева; топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева; сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева!

Тези толкова специални, вдъхновяващи и харесвани жени ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в откровен разговор с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб CityStage.

Подробности за хитовото събитие „She’s the one” и за участниците в него можете да намерите на https://shestheone.dir.bg/. Местата са ограничени, така че побързайте да резервирате още днес своя билет ТУК.

Конференцията „She’s the one” се осъществява с подкрепата на DOVE, A1, FREYWILLE, Samsung Galaxy S20 и винения партньор на събитието Pixels.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *