Най-добрият ден 2021 – 14 Май – Ведическа астрология Джьотиш

Най-добрият ден 2021 - 14 Май - Ведическа астрология Джьотиш
ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ ОСТАВА ДЪЛГОСРОЧНО, ЗАВИНАГИ!
ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена Прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.
Скъпи Приятели,
Има един ден от годината, в който енергията във Вселената е подредена по такъв начин, че предоставя, възможно най-благоприятните условия за вашето положително развитие. На този ден, ви се предоставя възможност да изпълните своите желания, при това, резултатът от тях да остане в много дългосрочен план. Този ден за 2021 година е 14-ТИ МАЙ, ПЕТЪК.
Кое точно осигурява тази положителна енергия?
Съобразно позицията на нашата планета Земя във Вселената, за нас, като нейни жители, тази енергия се осигурява от Слънцето и Луната. На този специален ден, едновременно и Слънцето и Луната са в своите точки на екзалтация – най-силна енергия. Слънцето в Овен, Луната в Телец. От Слънцето получавате възможно най-голямата сила и подкрепа, за да действате във вашата положителна посока, докато от Луната в този момент получавате подкрепа за постигането на максимално щастие, съобразно целените резултати. Които вие със сигурност ще постигнете. Става дума не само за нещо лесно постижимо и карткосрочно във времето, но което е по-важно, става дума за трудно постижими неща и такива, които ще имат дългосрочен положителен резултат. На практика, делата, които извършите в този ден или делата, на които поставите начало в този ден, ще ви осигурят ДЪЛГОСРОЧНО БЛАГОДЕНСТВИЕ, БОГАТСТВО, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЩАСТЛИВО ДЪЛГОСРОЧНО СЪЖИТЕЛСТВО И ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ! ! !
Това е ден, в който всяко начинание ще доведе до многократно увеличение на благосъстоянието и постигане на огромен успех. Всяка работа, която започнете на този ден, ще ви донесе победа, която не сте си представяли. Онези от вас, които са имали някакви проблеми и които са изглеждали неразрешими, могат да се заемат с тяхното решаване на този ден и ще бъдат удивени от реалната възможност за решение.
Ако на този ден направите дарение, ще получите в ответ, огромна благодарност от отсрещната страна и не само… Цялата Вселена ще ви благодари и ще ви възнагради щедро за вашите добри дела. Голяма част от негативната ви карма, ще бъде заличена.
Ако имате някакъв здравословен проблем, дори да изглежда неразрешим, дори да сте загубили всяка надежда, то това е денят, в който можете да се замете с някакво ново лечение, да претърпите операция или просто да продължите сегашното лечение с нова вяра и ще бъдете удивени от положителните резултати. Подобрението на здравето ви ще бъде дългосрочно. Ще имате възможност да се възстановите.
Денят е възможно най-подходящ за:
• Сключване на брак – ще бъде завинаги и ще бъде много щастлив!
• За влизане в нов дом – винаги ще се чувствате щастливи в него!
• За покупка на нов имот – ще ви донесе много щастие и богатство!
• За нова инвестиция – многократно увеличение на стойността!
• За поставяне начало на нов проект – постигане на огромен успех в дългосрочен план!
• За покупка на автомобил – ще бъде изключително успешна сделка и ще можете до пътувате до много места, където да се чувствате щастливо!
• За покупка на злато – многократно увеличение на неговата стойност и вашето богатство!
• За покупка на бижута, предмети на изкуството – резултатът ще бъде, като при покупката на злато!
• За ново лечение – дългосрочно подобрение на здравето! Най-добрият ден за подобрения, свързани с физическото тяло!
Кой момент от деня е най-подходящ за да направите някое от тези неща? Изключително подходящи са сутрешните часове и и часовете около залез слънце, както и периодът между 12.30 и 13.00 часа. Но особеното на този ден е, че в който и момент да направите нещо от горе изброените възможни дела, то резултатът ще надхвърли многократно вашите очаквания и ще ви донесе изключителни ползи.
Можете още …
• Да започнете напяването на мантра, подходяща за вас. Тя може да развие някаква сидха (изключителна способност) у вас. Ще получите благословията на Боговете.
• Да направите ритуал ( Пуджа ) за увеличение на богатството ви.
• Да си купите нещо ( дори и малко, вкл. храна) – това също ще доведе до увеличение на благосъстоянието ви.
• Да дарите, почерпите с храна, сладкиши – Боговете ще запомнят вашата доброта!

Нека Боговете и Звездите ви закрилят по Пътя!

Дана Веда Йордана – Ведически астролог

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *