Alanis Morissette – душата в песен

В новата си песен Alanis пее за психичните проблеми породени от следродилна депресия

Alanis Morissette - душата в песен | MMTV Online
“Reasons I Drink”, това е името на новия сингъл на канадската певица 

Alanis Morissette се завръща не само с нова песен, а и с нов 9-ти албум – “Such Pretty Forks in the Road”, който всички фенове очакват да излезе на 1 май 2020 г.

45-годишната певица ще изпълни за първи път новата си песен утре във вечерното шоу на Джими Фалън. Припомням, че последният албум, който издаде певицата е “Havoc and Bright Lights” излязъл през 2012 г.

Alanis Morissette заяви, че в песента, изпълнена от нея под акомпанимента на пиано, се говори за борбата ѝ с психичните проблеми

Наскоро певицата сподели, че след появата на сина ѝ Уинтър през август тази година започнала нейната следродилна депресия. Тя не преминава през депрецията за първи път. Alanis има още 2 деца – 8-годишния син Евър Имре и 3-годишна дъщеря Оникс Солас. След тяхното раждане тя също е изпадала в следродилна депресия.

Следродилната депресия е състояние, което не бива да се пренебрегва. Ако симптомите продължат повече от 3-4 седмици, необходима е консултация със специалист.

До някаква степен бихте могли да си помогнете негативните преживявания да бъдат редуцирани. Един от най-важните фактори е подкрепящата среда. Тя включва както най-близкия човек до вас – бащата на бебето, така и роднините и приятелите.

От особено значение е и двигателната активност във всичките ѝ форми – разходка сред природата, спорт, плуване, йога и др.

От особено значение е и двигателната активност във всичките ѝ форми - разходка сред природата, спорт, плуване, йога и др.

Не по-малко важна е психическата активност – осигурете си възможност за разсейване и внасяне на разнообразие в ежедневието. Не се изолирайте. Отделяйте време за поддържане на социалните си контакти. Намерете време и за себе си, без чувство за вина, защото само ако сте спокойни, релаксирани и доволни от живота, бихте могли да дадете най-доброто от себе си на вашето дете!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *