Billboard награди Selena Gomez за Жена на годината

Billboard награди Selena Gomez за Жена на годината.

Музикалното издание за поредна година награди най-изявените жени в музикалната индустрия

Списание ‘Billboard’ за 10-ти пореден път раздаде наградите си „Жени в музиката“. Отличията получават жени със значим принос към музикалната индустрия и такива, които служат за вдъхновение на поколения дами.

mmtv-women-in-music-2.jpg

На церемонията на 30 ноември голямата награда „Жена на годината“ беше връчена на Селена Гомез. През последната година тя пусна няколко големи хита, стана изпълнителен продуцент на сериала ’13 Reasons Why’ по Netflix и посвети време на различни благотворителни проекти. За избора си за отличието в края на октомври президентът на The Hollywood Reporter-Billboard Media Group – Джон Амато, каза:

„Селена не само е по върховете на класациите, но и продължава да вдъхновява младите момичета по света да бъдат автентични, да дават от себе си на другите и да не се страхуват да използват своя глас. Тя никога не се притеснява да изказва мнението си и използва това, за да помага.“

Тази есен стана ясно, че Selena Gomez е претърпяла трансплантация на бъбрек, който тя е получила от своята най-добра приятелка

Мисля, че Франсия трябва да получи тази награда, защото тя ми спаси живота

каза Гомез в речта си.

Вечерта на женската сила беше специална и за редица други дами, сред които Соланж Ноулс, която взе награда за влиятелност, и отличената за това, че „разбива правилата“ хип-хоп изпълнителка Келани. Кели Кларксън беше обявена за Източник на сила, а приза за Икона отиде при Мери Джей Блайдж. Зрителите стопли Камила Кабейо с последното си парче ‘Havana’, което тя изпълни акустично. Латиноамериканката си тръгна с наградата за пробив, а 13-годишната Грейс Вандеруол беше обявена за Изгряваща звезда.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *