Нови дуети, нови албуми, нови песни…

Smashing Pumpkins с нов албум!

Още едни любимци подготвят завръщане с нов албум. Били Корган, вокал на легендарната алтернативна рок банда от Чикаго, Smashing Pumpkins, съобщи, че записват албум заедно с Рик Рубин.

Според Alternative nation нa снимките от студиото в Лос Анжелис, Корган е с оригиналният китарист на групата Джеймс Иха , барабанистът Джими Чамбърлейн и Джеф Шрьодер, който е китарист на групата от 2008 г. Единствено липсва басистката Дарси Врецки, която не крие разочарованието си, че не е потърсена. Smashing Pumpkins бяха изключително популярни през 90-те години с миксът им от различни влияния от Дейвид Боуи , Queen, Boston , Electric Light Orechestra , Joy Division, Depeche Mode, включително и хеви метълът на 70-те години – особено Блек Сабат с Ози Озбърн и Джудас Прийст. Групата дори измислили име на този миш маш от вдъхновители – сайбър метъл. Чак на мен ми стана интересно, дето не си падам по жици. Отивам да си пусна нещо тяхно, айде чао от мен!

Selena Gomez и Zayn Malik пускат песен заедно

Все още не може да се нарече новина, а по-скоро клюка, но пък нека си помечтаем заедно, дори и да не се окаже истина накрая. Говоря за слухът, който плъзна тези дни, че Selena Gomez и Zayn Malik пускат песен заедно. И то не само песен, а песен към филма на Disney „Aladdin”. И не, не говоря за анимация, а за екшън игрален филм. Слухът първо плъзна в Twitter от пост на заклета фенка на госпожица Гомез. Новината бързо се разчу и се превърна в разследване в търсене на доказателства. И такива бяха открити – друг фен на певицата публикува информация, че няколко дни по-рано Гомез е била в същото студио, в което и Zayn записва. Съвпадение? Не мисля.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *