Холивудските знаменитости и техните луди хобита

Знаменитостите колекционират странни неща от 250 000 чифта слънчеви очила, ръчен часовник за 5 мил. долара до препарирани животни.

Холивудските знаменитости и техните луди хобита | MMTV

Всички знаменитости имат своите странни приумици, въпреки перфектния образ, който представят в обществото. Говорим за пристрастяването им към необичайни неща и голямото количество от време, което те прекарват в изграждането на тези колекции. Всъщност няколко от любимите ни звезди са известни колекционери на редки предмети.

Ето списък на холивудските знаменитости и техните луди хобита.

Tom Hanks – Стари пишещи машини

Tom Hanks - Стари пишещи машиниТом Ханкс колекционира стари пишещи машини, като заявява, че ги намира за красиви произведения на изкустовото. Той споделя, че започнал да ги събира в момента, в който е имал малко излишни пари. Страстта на Ханкс е толкова сериозна, че през 2014 г. той обяви, че пише научен труд относно пишещите машини.

Leonardo DiCaprio – Екшън фигурки

Leonardo DiCaprio - Екшън фигуркиПрез 90-те години Леонардо Дикаприо доминираше на големия екран. Освен колекцията от номинации и награди, които актьорът натрупа през този период оказва, се че той е натрупал и солидна колекция от екшън фигурки. През 2001 г. Дикаприо продаде на търг част от тази колекция като получи впечатляващата сума от 100 000 долара.

Elton John – 250 000 чифта слънчеви очила

Elton John - 250 000 чифта слънчеви очилаЕлтън Джон е добре познат с колекцията си от ексцентрични слънчеви очила. Едва ли обаче някой си е представял до каква степен се простира страстта му към тях. Елтън споделя, че никога не го е привличала технологията, но за сметка на това изпитва истиска страст към модия аксесоар. Неговата колекция съдържа над 250 000 чифта слънчеви очила датиращи още от 70-те години.

Claudia Schiffer – Буболечки и паяци

Claudia Schiffer – Буболечки и паяциТрудно е да си представим, че един от най-известните модели на миналия век е страстен колекционер на буболечки и паяци. Клаудия Шифър споделя, че е очарована от начина, по който паяжините “искрят” веднага след като е валял дъжд или след сутрешната роса. Страста ѝ започва още когато е дете и до днес тя прдължава да разширява своята колекция.

Celine Dion – Над 3000 чифта обувки

Celine Dion - Над 3000 чифта обувкиКогато говорим за жени и тяхната колекция от обувки, бройката никога не е достатъчна. В такъв случай едва ли е изненада, че една от най-големите поп звезди е натрупала колекция от над 3000 чифта обувки. Селин Дион споделя, че докато някои хора се пристрастяват към наркотици тя е избрала да се пристрасти към обувките.

Jay-Z – Ръчни часовници

Jay-Z - Ръчни часовнициВече никой не използва ръчните часовници по предназначение. От необходимост те се превърнаха в моден аксесоар. Jay-Z е толкова страстен колекционер на ръчни часовници, че съпругата му Beyonce му подарява изключително рядък модел Hublot Big Bang на стойност 5 000 000 долара. Това е най-скъпият ръчен часовник в света.

Angelina Jolie – Ками

Angelina Jolie - КамиКогато е още дете майката на Анджелина Джоли ѝ подарява кама и така започва нейната страст към ножовете. През годините Джоли става доста сръчна с тях, което ѝ помага при ролята ѝ в Tomb Raider. Тя признава, че е предала тази страст на сина си Мадокс, който към момента обаче събира само затъпени ножове.

Jay Leno – 130 автомобила и  93 мотоциклета

Jay Leno - 130 автомобила и  93 мотоциклетаКолекционирането на автомобили е страст на много заможни хора, но никой не може да се мери с колекцията на Джей Лено. Бившия телевизионен водещ е натрупал главозамайващата колекция от 130 редки автомобила и 93 мотоциклета. Дори огромното имение, в което живее Лено не може да побере цялата колекция. Затова част от тях се складират в хангар на летище.

Kiefer Sutherland – Китари

Kiefer Sutherland - КитариКийфър Съдърланд споделя, че любовната му връзка с музикалните инструменти започва, когато той е едва на десет години. Звездата от “24” е натрупал солидна колекция от китари Gibson, като в даден момент те са били над 100.

Amanda Seyfried – Препарирани животни

Amanda Seyfried - Препарирани животниЗнаменитостите са известни и с любовта си към домашните любимци, но актрисата Аманда Сейфрид ги предпочита препарирани. 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *