Dua Lipa пусна видеото към Physical част от новия ѝ албум Future Nostalgia

Dua Lipa пусна видеото към Physical част от новия ѝ албум Future Nostalgia
Dua Lipa съобщи новини около дълго очаквания си нов албум Future Nostalgia

Албума излезе вчера 3 април.

Future Nostalgia включва хита Don’t Start Now и новия сингъл Physical. Новият албум е възможен за теглене от всички дигитални платформи, както и на физически носител, в следните формати: неоново розова плоча, CD, грамофонен запис с изображение, златна каседа, и лукзосен box set, всички налични в уеб магазина на Dua. За албума тя казва:

“Толкова се вълнувам да стартитам предварителните поръчки за новия ми албум ‘Future Nostalgia’. Създаването на записа беше невероятно изживяване и нямам търпение да го чуете.”

Future Nostalgia включва хита Don't Start Now и новия сингъл Physical

Full track listing:

 1. Future Nostalgia
 2. Don’t Start Now
 3. Cool
 4. Physical
 5. Levitating
 6. Pretty Please
 7. Hallucinate
 8. Love Again
 9. Break My Heart
 10. Good In Bed
 11. Boys Will Be
Dua Lipa показа цветното като дъга видео към новия сингъл Physical режисиран от Lope Serrano

В края на 2019 г. Dua изпълни ‘Don’t Start Now‘ на наградите на MTV EMA, ARIA, AMA, след като албума от 2015 г. достигна 4 милиона продажби из целия свят и 60 милиона продажби от сингли, включително над 500 милиона стрийма на ‘Don’t Start Now‘. Дебютният й албум официално е най-слушаният албум от женски соло артист в историята на Spotify. Също така Dua Lipa е най-младият артист, който  достига 1 милиард гледания в YouTube.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *