Joris Voorn с ремикс на Дуа Липа от покрив в Амстердам

Joris Voorn с ремикс на Dua Lipa от покрив в Амстердам | MMTV
Песента ‘Break My Heart’ на Dua Lipa от най-новия албум Future Nostalgia вече може да се похвали и с нов ремикс от Joris Voorn

Нидерландския хаус DJ Joris Voorn не се спира напоследък. Въпреки карантината в Европа и по-специално в Нидерландия, той качва видеа в YouTube канала си за радост на многобройните му фенове. Освен най-добрите изпълнения в кариерата му, Йорис се раздава и на Live Stream ‘площадката’. В края на април той се включи в виртуалното издание на отменения фестивал Loveland и излъчиха на живо сет на Йорис от покрив в Амстердам.

Използвайки успешната вълна на последния му албум издаден през 2019 г., той предложи на вниманието ни и няколко ремикса, единия на Elderbrook, а сега и на поп принцесата Dua Lipa.

Натоварен с не леката задача да ремиксира парчето на Дуа ‘Break My Heart’, което го чухме в няколко варианта в карантинните му сетове през изминалите два месеца, сега трака е с официална премиера.

Оригиналното изпълнение на Дуа Липа беше уникално, но в ремикс на Joris то се превръща в шедьовър. Шест минутния трак е готов за пускане по клубове и фестивали, когато света се завърне към нормалното му съществуване.

Не е лека задача да превърнеш поп парче в хаус хит, но Йорис се е справил с лекота.

А вие може да се насладите на ‘Break My Heart’ в ремикс на Joris Voorn от покрива в Амстердам по време на Loveland Rooftop Sessions:

Източник: Орфей Мюзик

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *