Dua Lipa с новини около новия си албум и турне

Dua Lipa с новини около новия си албум и турне | MMTV
Новата дата на излизане на новия албум на Dua Lipa “Future Nostalgia” е петък, 27 март

Турнето Future Nostalgia Tour, което трябва да се проведе в Обединеното Кралство и Европа се отлага за по-късно

Дългоочаквания албум на Dua Lipa, Future Nostalgia, излиза в петък на 27 март. Той ще включва хитовия сингъл ‘Don’t Start Now’ и настоящия й разбиващ хит ‘Physical’. Новият албум ще бъде наличен за теглене от всички дигитални платфори, както и на физически носител в следните формати: розова неонова плоча, CD, картинен диск  (picture disc), златна касета и deluxe box set, всички от които ще са налични от уеб магазина Dua тук.

Турнето Future Nostalgia Tour, което трябва да се проведе в Обединеното Кралство и Европа се отлага за по-късно

“Имам страхотни новини за вас – издавам албума си в петък, на 27 март, и нямам търпение да го споделя с всички вас. Много по-уверена съм, защото съм го правила и преди, не ме беше страх да се впусна и да експериментирам и опитам нови неща. Имах участие в радио шоу в Лас Вегас и отидох да се поразходя, просто да избистря ума си. Докато вървях, слушах OutKast и No Doubt и си помислих: ‘Какво толкова има в тези записи, та все още ги харесвам и се припознавам в тях? Защо чувствам, че не са остарели? И как мога да въплътя това носталгично чувство от всичките ми любими спомени от детството и вдъхновения в нещо ново и модерно?”

 

Също така Dua има и новини относно предстоящото си турне.

„За съжаление, имайки предвид ситуацията в момента и грижата за безопасността на всички, трябва да отложим за по-късно датите за турнето ми “Future Nostalgia” Tour в Обединеното Кралство и Европа. Всички билети ще останат валидни за новите концерти и ще получите имейл от билетната агенция, потвърждавайки всички детайли. Ще съобщя дати за турнето за останалия свят много скоро. Искам да отида на колкото е възможно повече места!“

 

Full album track listing:

 1. Future Nostalgia
 2. Don’t Start Now
 3. Cool
 4. Physical
 5. Levitating
 6. Pretty Please
 7. Hallucinate
 8. Love Again
 9. Break My Heart
 10. Good In Bed
 11. Boys Will Be Boys

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *