Dua Lipa е готова да пофлиртува с Madonna и Missy Elliott в новото и видео

Dua Lipa е готова да пофлиртува с Madonna и Missy Elliott в новото и видео
Dua Lipa анонсира издаването на “Club Future Nostalgia” – напълно ремиксирана версия на глобалния й #1 албум “Future Nostalgia”.
Club Future Nostalgia” е звездна колекция от чисто нови ремикси и супер звездни гости, ъндърграунд герои и някои от най-добрите музикални таланти в света. Албумът е компилиран и миксиран The Blessed Madonna.

“Club Future Nostalgia” е иновативен, еуфоричен микс от минало и настояще. Той е празник на обединяващи се музикални светове, с безпроблемно смесване на хаус музиката от 90-те и най-добрата поп музика на 2020, щипка ‘соул музика’ от 80-те и малко от музикалните съкровища на миналото десетилетие.

The Blessed Madonna е направила и ремикса на “Levitating” с участието на Missy Elliott и Madonna, който излезе на 14 август 2020г. Албумът също включва ремикс на Mark Ronson на “Physical” featuring Gwen Stefani. Gwen се присъедини към Dua Lipa по време на гостуването й на Jimmy Kimmel Live! на 10 август, когато Dua беше гост-водеща на популярното американско вечерно шоу.

За създаването на “Club Future Nostalgia” Dua казва:

Последните няколко месеца бяха нереални. Гледах всички ви как танцувате в домовете си и по Zoom на Future Nostalgia сякаш бяхте в клуба с мен. Това донесе толкова много радост през тези дни, които прекарах у дома, въпреки че предпочитах да изпълня тези песни на живо за вас. През това време реших да подобря нещата с несравнимата The Blessed Madonna,  която тайно ми помогна да сглобя “Club Future Nostalgia”. Поканихме някои приятели и легенди да се присъединят към нас – абсолютните кралици Missy Elliott и Madonna ме подкрепиха за епичния ремикс на “Levitating”, а Gwen Stefani и великият Mark Ronson се обединиха, за да изведем “Physical” на следващото ниво. Купонът не спира до тук – предстоят още много изненади!”.

За работата по албума The Blessed Madonna казва:

Беше голям проект да поема и реинтерпретирам Future Nostalgia като албум-компилация и да го пазя в абсолютна тайна. Да създам тази фантазия от красивия запис, който Dua вече ни даде, беше перфектната задача за пандемията. Правенето на ремикси и оригинали, подбирането на екипа-мечта от още музиканти, които правят ремикси и напасването на допълнителните артисти в нов албум беше най-малкото едновременно дръзко и вълнуващо. Моите адмирации към Dua Lipa само се задълбочиха. Тя е брилянтен артист, който се среща веднъж на поколение и е сладур. Да имам възможността да направя това любовно писмо с такъв легендарен подбор от персонажи е невероятно преживяване!

Накрая моята цел беше да създам нов свят: Club Future Nostalgia, дансингът, от който толкова отчаяно се нуждаем, но все още не можем да достигнем. Обичам този проект и се надявам да го обичате и вие”.

Албумът съдържа много от музикалните герои и героини на Dua Lipa, включително утвърдените Missy Elliott, Gwen Stefani и Mark Ronson.

Missy Elliott коментира:

Смирено благодарна съм, че Dua ме помоли да бъда част от този проект, защото съм фен на работата й и обичам целия вайб на 80-те години, който носи нейната музика. Когато екипът й изпрати парчето, аз си казах: „ооо, това е огън!“ Тя го чу, хареса го и ето къде стигнахме…!“.

Gwen Stefani коментира:

Бях толкова развълнувана, когато Dua се свърза с мен в екип с Mark Ronson за ремикса на “Physical”.  “Club Future Nostalgia” е епичен денс купон и се вълнувам да бъда част от него”.

Mark Ronson коментира:

“Не правя много ремикси, но Dua Lipa е моя съгражданка. Наистина исках това да е специално за нея и да добавя нещо напълно ново към песента. Исках да е толкова добра, сякаш чувате чисто нова песен. И когато чух вокала на Gwen…искам да кажа, че тя има толкова страхотни тонове… Толкова ми хареса“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *