Живот под карантина: Едно интервю на Morgan Page

Живот под карантина: Едно интервю на Morgan Page | MMTV

В тежките времена на COVID-19, затворени клубове и отменени фестивали, DJ Times решават да разпитат диджеи и продуценти как се справят по време на карантина. По време на кризата, те представят кратки интервюта с талантливи музиканти от цял свят.

В днешното издание ще прочетем как създателя на хитове, базиран в Лос Анджелис, Морган Пейдж прекарва времето си в кризисната ситуация.

Какво е положението при теб?

В момента е поносимо и имам енергия и мотивация за задачите си. Не правих много първите няколко седмици, защото ми трябваше време да приема ситуацията и да намеря ритъм между семейния живот, пищящо дете и работа. Използвах времето за подобряване на нови умения като видео записи и излъчване на живо. Изумен съм от реакцията на публиката към сетовете ми на живо.

Загубил ли си работа през този период?

Всички ангажименти за пролетта са отменени или отложени за Август и Септември – но дори и това ми се струва оптимистично. Въпреки това е страхотно, че се занимавам с платени специални проекти като фитнес миксовете за компании като Nike.

Загубил ли си работа през този период?

В момента правиш ли нещо, което ще или може да се продава?

Освен партньорствата си с марки, които харесвам, правя неща, които да ми помагат да остана верен на феновете си и да открия нови креативни начини на това да съм диджей.

Какво правиш в момента, което е градивно за твоя музикален живот и кариера?

Живото излъчване започна да променя подхода ми към създаване на съдържание. Практически създадох телевизионно и радио студио.

Какво е най-изненадващото нещо, което си осъзнал през този период на социална дистанция?

Осъзнах, че съм роден интроверт. Въпреки, че ангажиментите ми липсват, нямам нуждата да съм около хора 24/7, за да съм щастлив.

Какво е най-изненадващото нещо, което си осъзнал през този период на социална дистанция?

Какво правиш онлайн? Виждал ли си нещо, което да ти харесва?

Заедно със записите, ще стартирам и подкаст, който се казва Airwave и беше планиран за преди кризисната ситуация. Сега е времето да го пуснем, въпреки че хората не пътуват и не ходят на фитнес.

Можеш ли да предложиш някакви тематични парчета в момента? 

Парчето на Dua Lipa “Don’t Start Now”.

Имаш ли съвет как да останем позитивни и здравомислещи в тази ситуация?

Мисля, че на текущата ситуация трябва да се гледа с оптимизъм. Когато се чувам с приятели, те просто искат да се оплакват и да разглеждат страници в социалните мрежи. Това е една уникална възможност за себеразвитие и не трябва да се изпуска. Научете нови умения, създавайте съдържание, носете щастие на хората около вас, не гледайте само в телефоните си, не четете само новини и правете нещо физическо. Ако ви е скучно, правете нещо като хората. Лесно ми е да го кажа, защото имам достъп до студиото си  24/7, но намирам начин да фокусирам тази енергия в нещо продуктивно.

Източник: djtimes.com

#ЖивотПодКарантина  #mmixer

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *