EXPOSE TEAM с неочакван ход

EXPOSE TEAM с неочакван ход | MMTV Online...

EXPOSE TEAM се завърнаха в публичното пространство с кавър на Милена Славова

Бандата не са спирали със сценичните си изяви, дори и извън пределите на страната, но отдавна не бяха се появявали в медийния свят.

Завръщането им определено е абсолютно неочаквано и впечатляващо. Култувата песен на Милена „Ха- ха“ в нов прочит, нова визия и нещо още по-неочаквано – английска версия. Всичко, което са показвали до сега е било новаторско, провокативно и с послание и отново не изневеряват на себе си.

Силно се забелязва необикновеното им отношение към изкуството и бунтарският им дух. В английския текст изпълнителите заявяват, че ще се изправят срещу системата и ще правят музиката, която искат абсолютно независимо. Силни са думите срещу всеки, който по някакъв начин иска да подреже крилете на мечтите на новото поколение.

Еспоуз са голям екип, който винаги демонстрира любов, приятелство и уважение. 

Именно за тези ценности или по-скоро на липсата им обръщат внимание в новото си парче. Свободата на духа, правото да мечтаеш, силата на приятелството, възможността да правиш това, което обичаш, връщането и силната нужда от ценности, загубени по пътя… Това са нещата, за който EXPOSE TEAM искат да се борят. Според тях музиката е любов, послание, начин на мислене, а популярността е отговорност и дори възпитание. Възможността да кажеш публично мнението си е избор, зад който се крие силна вяра и много труден път, любов и компромиси. Но когато човек се откаже от това, което обича и от това, в което вярва, тогава губи.

Обстоятелствата, финансовите възможности, връзките, не са повод да се откажеш от мечтите си, колкото и да е трудно! Много хора се включват и помагат на Експоуз, за да реализират това ново начало.

Милена Славова се доверява на бандата, давайки им възможност да направят своята версия на парчето

Автор на аранжимента е Иван Йорданов-Чери, с който продължават работата си по нови авторски песни. Чери е написал някои от парчетата на Дичо от новия му албум и е част от неговата банда. Познат е и от рок сцената, свирейки на китара в банди като Ахат, Торнадо и други.

Джийсън Брад Люис е режисьор на видеото, а екстравагантният му нрав изцяло пасва на темперамента на Експоуз. City Stage любезно приемат снимките на клипа да се осъществят в клуба. Всички танцьори на тима и част от музикантите, с които Експоуз осъществяват участията си на живо са плътно до тях във видеото.

Английския текст е дело на Цвети, а на следващото им парче за лириката се погрижи Светльо. Готова е и песента, която бандата ще пуснат след „ХА- ХА“. Музиката и аранжимента са дело на Александър Славчев – изключителен музикант, певец, музикален продуцент. Емануела Крондева, Алекс Лазаров, Ивелин Атанасов, Магга, са невероятните музиканти и композитори, които застават зад новите начинания на Експоуз.

Цвети, Светльо и танцьорите, които могат да се похвалят с изяви в най-гледаните ТВ шоа, реклами, видео клипове, спектакли и сцени в България, се радват на подкрепа в плановете от хора и големи учреждения, за които Експоуз са работили и продължават да работят.

Така че….музиката е любов!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *