Феновете на Madonna са бесни

Кралицата на попа за пореден път закъсня за концерт

Феновете на Madonna са бесни

Когато дългоочакваният нов албум на Madonna “Madame X” най-накрая излезе през 2019, феновете ѝ бяха повече от доволни. Това означаваше не само нова музика от Кралицата на попа, но и предстоящо турне. Madame X e 11-тото концертно турне на певица, по време на което тя промотира своя 14-ти студиен албум.

Именно това турне успя да вбеси не един от почитателите на Madonna. “Кралицата” масовo закъснява за концертите си, заради което един мъж вече обеща да я съди.

Феновете на Madonna са бесниФеновете на Madonna беснеят, тъй като “технически проблеми” доведоха до забавянето на Madame X концерта в Париж. Почитателите на певицaта трябваше да чакат 3 часа във френската столица, тъй като продукция беше затруднена заради неочаквани технически проблеми.

Kонцертът е бил забавен поради несъответствие на част от декора с остатъка от сцената. Шоуто е приключило чак в 2:30 сутринта, поради което много от 2800-те посетители са имали затруднения с прибирането си у дома.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.