10 известни хора с неочаквани странични професии

От инвеститор в Airbnb, Skype, и Spotify през професори в университети та до полицаи.

10 известни хора с неочаквани странични професии | MMTV

Наистина е трудно да си представим, че любимите ни звезди работят нещо друго, освен това, с което са ни са се представили за първи път. Колкото и да е трудно да си представим как Мадона пише детски приказки или как Матю Макконъхи преподава в универитет, очевидно в Холивуд всичко е възможно.

Вижте нашият списък със знаменитости, които припечелват и от странични професии

Matthew McConaughey е преподавател в университет

Matthew McConaughey е преподавател в университет

Студентите в Тексаския университет вече имат шанса да бъдат наставлявани от самия Матю Макконъхи. От тази есен (2019 г.), Макконъхи преподава „Script to Screen Class“ в Moody College в катедрата за радио-телевизия и филми.

„Това е курсът, който бих искал да имам възможност да посетя, когато бях във филмовото училище.“

Madonna е автор на детски книжки

Madonna е автор на детски книжки

Освен най-голямата поп звезда, Мадона също така е страхотен автор на детски книги. През годините тя е написала няколко книги за деца. Нейните истории се фокусират върху силата на момичетата като ги учи как да приемат себе си, да открият какво е истинското им призвание и да се стремят към него.

Justin Timberlake е новият собственик на Myspace

Justin Timberlake е новият собственик на Myspace

Джъстин Тимбърлейк е страхотен музикант, но освен това той има и своя собствена социална мрежа. Преди няколко години той инвестира в старата платформа Myspace като идеята беше да я преструктурира и фокусирана специално върху музиканти и артисти. Джъстин заедно с Panasonic дори направиха телевизия Myspace TV. Той толкова вярва в успешната реформира на платформата, че я купи за около 35 милиона долара.

Sandra Bullock притежава сладкарница в Остин

Sandra Bullock притежава сладкарница в Остин

Как да не обичаме тази невероятна актриса. Тя е сладка, талантлива, а също така има собствена сладкарница в Остин, Тексас, наречена „Walton’s Fancy and Staple“.

Steven Seagal работи като полицай

Steven Seagal работи като полицай

Известният актьор всъщност е полицай на непълно работно време. Той е заместник-началник на резерва в шерифството на Jefferson Parish в щата Луизиана повече от десетилетие. Когато му предлагат длъжността той е бил преподавател по бойни изкуства в полицията. Сегал с удоволствие приел и дори притежава сертификат от Peace Officer Standards & Los Angeles Police.

Lady Gaga е съавтор на готварска книга

Lady Gaga е съавтор на готварска книга

Лейди Гага партнира с баща си, за да създадат готварска книга, пълна с вкусни италиански рецепти. Книгата се казва Cooking Joanne Trattoria Cookbook. Бащата на Гага е и собственик на ресторант Joanne Trattoria в Ню Йорк. В книгата певицата описва семейната традиционна храна.

Ashton Kutcher е инвеститор в Airbnb, Skype, и Spotify

Ashton Kutcher е инвеститор в Airbnb, Skype, и Spotify

Аштън Къчър не е само добър актьор, той е и страхотен бизнесмен, който успя да умножи милионите си чрез добри инвестиции. Основните му печалби дойдоха от участието му в Skype и Airbnb много преди компаниите да се превърнат в гигантите, които са днес. Той дори инвестира малко пари на Spotify и всички знаем как върви този проект.

Shaquille O’Neal е музикант и DJ

Shaquille O’Neal е музикант и DJ

Шакил О’Нийл е един от най-известните бивши баскетболисти. След като се пенсионира, той създаде телевизионно шоу, базирано на спорта, но също така е и рап музикант, продуцент на електронна музика и DJ под псевдонима DIESEL. Издал е 4 албума и феновете му не могат да му се наситят.

James Franco е автор на книги и професор в университет

James Franco е автор и професор в университет

Освен популярен актьор, Джеймс Франко е и автор на много книги. Дори пише поеми. Когато бе попитан за разликата между феновете на актьорска му игра и феновете на поезията му, той отговори:

„Знам, че животът ми като актьор очевидно хвърля сянка върху това, което правя с поезията, но от друга страна това ми позволява да спечеля читатели, които вероятно не биха прочели книга с поезия.”

Jay Z притежава агенция за спортни таланти

Jay Z притежава агенция за спортни таланти

Roc Nation Sports е спортна агенция със седалище в Лос Анджелис, Калифорния, собственост на Jay-Z и се фокусира върху баскетбола, бейзбола, американския футбол и други спортове, но също така работи и с хора от развлекателния бизнес. Много хора поставят под съмнение способността му да бъде и музикант и мениджър, но както той каза:

„… те вярват в това, че човек може да прави само едно нещо. Аз не вярвам в това. Все пак мога да ходя и да дъвча дъвка едновременно.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *