Мъжете в живота на Madonna

Мъжете в живота на Madonna | MMTV Online.....

Материалното момиче стана на 60 години. Да погледнем заедно към най-запомнящите се връзки в живота ѝ

Все така на гребена на вълната, Мадона Луиз Вероника Чиконе винаги е имала специфичен подход към любовта и връзките ѝ с мъжете, без които кариерата ѝ едва ли щеше да е същата.

Смятат кариерата ѝ за христоматиен пример за възход през леглата на мъже, които по един или друг начин биха ѝ били полезни. Дори ако погледнем текстовете на песните ѝ ще забележим, че при нея няма типичните сълзливи обяснения във вечна любов или страдание. Тя е тъжна, но силна жена. Каквато е всъщност и в живота. След два неуспешни брака, тя категорично смята да не се бракува повече, предпочита ‘I think I’d rather get run over by a train’. От мнобройните ѝ връзки нека да направим ретроспекция на тези, които са били по-важна част от живота ѝ.

John Benitez, DJ Studio 54

John Benitez, DJ Studio 54. Madonna му е гадже по времето, когато излиза едноименния ѝ дебютен албум.

Madonna му е гадже по времето, когато излиза едноименния ѝ дебютен албум. Именно той продуцира песните ‘’Borderline’’ и ‘’Holiday’’. ‘’Borderline’’ всъщност е изобщо първата песен на Мадона, написана от пъвоначалния продуцент на албума ѝ Реджи Лукас. Мадона не харесва версията му и го моли да намали инструментите, които използва. Лукас отказва, скарват се и тя решава да повери песента именно на приятеля си Джон Бенитез. Той за разлика от Лукас мъдро се вслушва в изискванията на любимата си и неговия ремикс става успешен хит.

Sean Penn, актьор

Мадона и Шон Пен се женят през 1985г., в разгара на славата ѝ. Връзката им е под прицела на медиите, а те не ги оставят да скучаят - домашно насилие, изневери, побой над фотографи и т.н. Мадона и Шон Пен се женят през 1985г., в разгара на славата ѝ. Връзката им е под прицела на медиите, а те не ги оставят да скучаят – домашно насилие, изневери, побой над фотографи и т.н. В интервю, певицата споделя, че проблемът е бил, че те много си приличат – избухливи, егоцентрици, инати. Близките и приятелите ѝ не го харесват заради пиенето. Патологичната му ревност и нервните му изблици. Мнозина обвинят Шон Пен и за неуспешната артистична кариера на Мадона след краха на съвместния им филм Shanghai Surprise (1986г.). След него нито публика, нито критици през годините не успяха да променят мнението си, дори и след ‘’Evita’’ (1996г.), режисиран от Алън Паркър.

Това не пречи на Madonna да посвети албума си ‘’True Blue’’ (1986г) именно на Шон Пен. Дори на обложката го обявява за ‘’най-готиния пич на света’’ (‘’The coolest guy in the world’’). Песните в него са до голяма степен огледало на бурната им връзка и любовта им. През 2015г. актьорът присъства на концерт на бившата си съпруга и едноименната песен извиква мила усмивка на лицето му.

Сега Мадона е близка с актьора и двамата са загърбили успешно болезненото си минало.

Warren Beatty, актьор

Warren Beatty, актьор. Мадона започва връзката си с него по време на снимките на филма Dick Tracy.

Мадона започва връзката си с него по време на снимките на филма Dick Tracy. Фразата взета от филма стои зад популярната закачлива песен ‘’Hanky Panky’’, включена в саундтрак албума ѝ ‘’I’m Bretaless’’. Мадона написва песента, като основната идея е да забавлява хората. Това разбира се не пречи отново да има скандал след като в Ирландия моралистите не разбират шеговития текст за жената, която обича партньорът ѝ да я пошляпва по задника. Скоро и връзката ѝ с Уорън Бийти приключва. Той е запазил добри спомени от онова време и нарича Мадона ‘’феноменална жена’’.

Tony Ward, модел

Tony Ward, модел. Красавецът, който познаваме от музикалния клип на ’’Justify my love’’, излиза с Мадона в началото на 90-те.

Красавецът, който познаваме от музикалния клип на ’’Justify my love’’, излиза с Мадона в началото на 90-те. Той се снима и в скандалната ѝ книга от 1992г ‘’Sex’’. По това време Vanilla Ice си мисли, че е единственият, който има връзка с Мадона и е дълбоко разочарован, когато разбира истината.

Dennis Rodman, баскетболист

Звездата от NBA Денис Родмън има отношения с Мадона през 1994г.

Звездата от NBA Денис Родмън има отношения с Мадона през 1994г. Той без свян разкрива подробности от сексуалния им живот в автобиографията си и твърди, че Мадона е искала дете от него. Не знаем каква е истината, но е факт излизането през октомври 1994г. на поп и R&B албума ‘’Bedtime Stories’’, който връща Мадона в класациите с композициите ‘’Secter’’, ‘’Take a Bow’’, ‘’Bedtime Story’’ и ‘’Human Nature’’.

Carlos Leon, танцьор

Carlos Leon, танцьор. Бащата на дъщеря ѝ Лурдес е личния треньор на Мадона, с когото тя започва връзка през 1994г.

Бащата на дъщеря ѝ Лурдес е личния треньор на Мадона, с когото тя започва връзка през 1994г. Две години по-късно тя ражда дъщеря си и решава да прекрати отношенията им. Това не пречи Карлос да е част от живота на Лурдес, като той я нарича любовта на живота му.

Andy Bird, писател

Ден след сватбата на Мадона с Гай Ричи, английската преса публикува сърцераздирателната изповед на певицата, оставена на телефонния секретар на бедния писател Анди Бърд.

Ден след сватбата на Мадона с Гай Ричи, английската преса публикува сърцераздирателната изповед на певицата, оставена на телефонния секретар на бедния писател Анди Бърд. Именно Бърд приключва връзката им две години по-рано. По телефона Мадона споделя, че е написала специално за него песента ‘’Beautiful stranger’’ от филма ‘’Austin Powers’’, като му я пуска и хлипайки, обявява, че не го е забравила.

В драмата е включена и невръстната ѝ дъщеря Лурдес. Тя наивно по детски го моли да не разбива сърцето на майка ѝ. Песента става хит, а Гай Ричи едва ли си е представял по-унизително начало на семейния си живот с Мадона.

Guy Ritchie, режисьор

След брака си през 2000г. с английския режисьор и продуцент Гай Ричи, всички си мислеха, че най-сетне Мадона си е намерила майстора и ще се посвети на отглеждането на сина им Роко.

След брака си през 2000г. с английския режисьор и продуцент Гай Ричи, всички си мислеха, че най-сетне Мадона си е намерила майстора и ще се посвети на отглеждането на сина им Роко. Идилията приключва през 2008г. След втория си развод певицата коментира шеговито, че вместо нов брак предпочита да я прегази влак (‘I think I’d rather get run over by a train’).

Млада кръв

През следващите години Мадона се занимава не особено сериозно с доста по-млади мъже като в пресата се публикуват снимки с Алекс Родригес, Хесус Луц и Брахим Зайбат. Именно с последния тя излиза цели 3 години, между 2010 – 2013г.

Напоследък Мадона е в новините или заради трудните ѝ отношения със сина ѝ Роко или заради поредния скандал, заформен като добре обмислен ПР, включително неуместната ѝ реч за Арета Франклин по време на годишните видео музикални награди на MTV.

Нови хитове напоследък няма, както и нови, вдъхновяващи връзки. Факт е обаче, че като един истински хамелеон, Madonna винаги оцелява.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.