Madonna се завръща при Warner

На рождения си ден певицата обяви, че отново е в партньорство с Warner Music Group и в следващите няколко години ще бъде преиздадено цялото ѝ творчество.

Madonna, чиято кариера стартира именно с подкрепата на Warner, е най-продаваната певица за всички времена, сред чиито безброй отличия са седем награди Grammy, 24 музикални награди ASCAP Pop Music Awards и международни трофеи като BRIT, Bravo Otto, Danish Music, Edison, GAFFA, International Dance Music, Ivor Novello, Juno, MTV и World Music Awards и още много други.

Кампанията по издаването на старите ѝ записи ще започне през 2022 г. която ще маркира 40 годишната певческа кариера на Мадона, стартирала със сингъла „Everybody” в далечната 1982 г.

Мадона лично ще се заеме с Deluxe изданието на най-известните ѝ албуми.

Съобщиха от Warner, добавяйки:

Певицата ще добави и неиздавани преди това песни.

Photo: MERT & MARCUS

По повод на проекта, Madonna сподели:

От самото начало Warner Music Group спомогна за достигането на музиката и виждането ми до всичките ми фенове по света с най-голяма грижа и внимание. Те са невероятни партньори и имам удоволствието да се впусна в тази нова глава с тях и да отпразнуваме каталога ми от последните 40 години.

Тази огромна сделка се изпълнява от дългогодишния мениджър на Madonna Guy Oseary, Allen Grubman, бизнес мениджърът Richard Feldstein и Max Lousada, главен изпълнителен директор в Warner Music Group.

През първите 25 години от музикалната си кариера Мадона записва за Warner – от дебюта ѝ през 1983 г.  та чак до 2015 г. Тя напуска лейбъл апрез 2007 г. подписвайки договор с Live Nation. Като част от новото партньорство,  нейните 3 албума създадени по времето на колаборацията с Live Nation – MDNA, Rebel Heart и Madame X, също ще преминат към Warner.

Сделката обхваща целия Sire/Maverick/Warner каталог, включително редица хитови албуми като Madonna, Like a Virgin, True Blue, Like a Prayer и Ray of Light. Новото споразумение включва 17 студийни албуми, както и сингли, саундтрак записи, албуми на живо и компилации.

Max Lousada добавя:

Имаме честта да формираме динамично ново партньорство с несравнима супер звезда, чието влияние в музикалната и артистична сцена е огромно и неизменно. Madonna промени посоката на поп и денс музиката, докато отвеждаше изпълненията на живо към нови висини на драма и изобретателност. В същото време тя използва славата си, за да даде гласност на някои от най-важните социални проблеми и движения на нашето време. Четирите й десетилетия музика са не само изключителна върховна работа, но и учебник за изобретателност и културна еволюция.

Мадона обяви, че нейният дългоочакван документален филм MADAME X ще излезе на 8-ми октомври ексклузивно чрез Paramount +.

Това е стрийминг услугата от Viacom CBS и MTV Entertainment Studios в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада. Феновете извън тези територии ще могат да гледат документалния филм по MTV.

Филмът е заснет в Лисабон, Португалия и улавя изключителните и диви изпълнения на поп иконата, от различни театрални зали по света. Безпрецедентното персонално стрийминг изживяване ще отведе зрителите на пътешествие, толкова въздействащо и дръзко, колкото е безстрашна персоната на  Madonna, в случая Madame X – таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода, който носи светлина на мрачни места по света.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: Facebook, Instagram, Tik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *