Green Day пуснаха видеото към “Father of all…”

Green Day пуснаха видеото към “Father of all…” | MMTV
Пет кратните носители на Grammy Green Day пуснаха новото видео към песен “Father Of All…”

“Father Of All…” е заглавният трак на техния 13-и предстоящ албум със същото име, който излиза на 7 февруари 2020 г. чрез Reprise/Warner Records. Песента вече достигна Top 10 в класацията Alternative and Active Rock като е най-добавяният трак и в двата формата за две последователни седмици в над 150 станции.

Формирана през 1986 г. в Бъркли, Калифорния, Green Day е една от най-продаваните за всички времена групи с над 70 милиона глобално продадени записи и над 10 милиарда аудио-визуални стрийма. Пробивният им албум от 1994 г. “Dookie продаде над 10 милиона копия като постигна диамантен статус. Той става широко известен с това, че популяризира и съживи мейнстрийм интереса към пънк рок жанра, като излъчва толкова много #1 сингли колкото много групи нямат за цяла кариера.

През 2004 г. Green Day издават рок операта “American Idiot “, която привлече вниманието на нацията, продавайки повече от 7 милиона копия само в САЩ като печелят наградата Grammy за Best Rock Album.

Green Day започват световно турне през 2020 г.

Билети за Hella Mega Tour турнето на Green Day, Fall Out Boy и Weezer, представени от Harley Davidson са налични за покупка на GreenDay.com и Ticketmaster.com. Продуцирано от Live Nation, турнето започва на 13-ти юни в Париж и ще посети градове в Европа и Обединеното кралство преди да се оправи към Сиатъл, щата Вашингтон, Green Day ще направяти серия от соло концерти в Европа и Азия.

Всички дати проверете тук.

Европейски дати на концертите:

Hella Mega Tour турнето на Green Day

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *