Janet Jackson отново на музикалната сцена

Сестрата на Jacko се завърна

Сестрата на Jacko се завръща

Ето това е новина – Janet Jackson се завърна отново на музикалната сцена. Певицата ще зарадва феновете си с нов албум през лятото на 2020 година. За име на новият си проект звездата се е спряла на името името “Black Diamond”.

Носителката на 5 награди „Grammy“ планира и турне след издаването на албума. След 5 годишно отсъствие сестрата на Michael Jackson отново ще се появи на музикалната сцена.

53-годишната звезда написа в платформата Instagram, че се e вслушала в заръките на своите фенове и им е подготвила приятна изненада – нов албум и ново лятно турне.

Janet Jackson отново на сценатаJanet Jackson сподели още, че черните диаманти са най-твърдите и най-трудно се поддават на обработка. Самата тя се чувствала като такъв камък, след раздялата с бившия ѝ съпруг, от когото има 2-годишен син.

Турнeтo ѝ щe cтaртирa нa 24 юни в Мaями, cлeд тoвa звeздaтa щe гacтрoлирa в гoлeмитe кoнцeртни зaли нa CAЩ, cрeд кoитo “Мeдиcън cкуeър гaрдън” в Ню Йoрк и “Cтeйпълc ceнтър” в Лoc Aнджeлиc.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *