KALEO със смело видео пред изригващ вулкан

Kaleo със смело видео пред изригващ вулкан

Със сигурност сте виждали какви ли не видео проекти, но може би нито един от тях не е бил толкова горещ и интригуващ, както последното видео на фронтмена на исландската банда KALEO JJ Julius Son, който има смелостта да изсвири акустично новото парче на бандата “Skinny” пред изригващ вулкан.

Невероятното видео дава в близък план изригващият вулкан Falgradalsfjall, след което камерата се отдалечава и разкрива, че вокала на KALEO е застанал на достатъчно разстояние от вулкана. Страхотните кадри са заснети в края на миналия месец в дните, когато започна изригването на Falgradalsfjall.

 Julius Son си спомня:

Беше невероятно и нереално преживяване да заснемем и запишем това видео по време на истинско вулканично изригване. Беше голямо предизвикателство. Походът беше труден с носенето на цялото оборудване в ръце. Заснехме го вечерта, така че, за щастие, нямаше много хора“.

Това не е първия път, в който KALEO разчупват стереотипа за стандартно музикално видео. Миналата година, по време на прмоцията на сингъла “Break My Baby” Julius Son и бандата заснеха видеото от фара Þridrangar, който е построен върху скално образование, застанало самотно в Северния Атлантически Океан на няколко километра южно от Исландия.

kaleo - band on top of light house Þridrangar

Другите смели опити на KALEO включват глетчер и живо изпълнение от вътрешността на вулкан. Миналата година KALEO представиха акустична версия на “Break My Baby” за “Late Night with Seth Meyers” по NBC, заснета на средата на живописно езеро, близо до дома на Julius Son в Исландия.

KALEO планират триумфално завръщане през 2022 г. с турнето “Fight or Flight Tour”. Турнето беше планирано първоначално за лятото на 2020 г., но по-късно беше отложено заради глобалната пандемия от Covid-19.

Почти всички от концертите на KALEO ще се състоят на първоначалните планувани локации, като вече закупените билети ще важат за новите дати. За информация относно билетите, турнето и новони около турнето и бандата, посетете OfficialKALEO.com

За KALEO

Световния пробив на исландската рок банда KALEO става през 2016 г. От първия албум “A/B” се раждат три хитови сингъла: “No Good”, “All The Pretty Girls” и платинения “Way Down We Go”. Третия сингъл е използван в няколко телевизионни предавания, от Анатомията на Грей до Riverdale.

След над 1 милиард стрийма, 39 международни награди и безброй концерти от Лондон до Москва, KALEO се доказаха като световен феномен. KALEO се изявиха и на множество фестивали като Coachella, Lollapalooza и Bonnaroo и наскоро бяха избрани да подгряват The Rolling Stones.

След като KALEO приключиха турне-ангажиментите си през 2018 г., Julius Son прекарва време в студиото, работейки върху продължението на Surface Sound. През 2020 г. те дръпнаха завесите пред албума с издаването на двата сингъла “Break My Baby” и “I Want More”. След това KALEO пуснаха “Alter Ego” – песента, която Julius Son нарича “вероятно най-класическата ни рок песен“, последвана от баладата “Backbone“ и най-новия сингъл „Skinny”.

KALEO-Surface Sounds album art

Всички пет трака ще се появят в предстоящия албум на бандата Surface Sounds на 23 април чрез Орфей мюзик – официалния представител на Warner Music за България , и е наличен за предварителна поръчка от този линк.

Най-добрите изпълнения на KALEO можете да гледате по телевизия ММ в специализираните ни рок предавания.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *