KALEO с приятна музикална изненада!

KALEO с приятна музикална изненада! | MMTV Online
KALEO издадоха новата песен “Backbone”от предстоящия им албум “Surface Sounds”

Наскоро издадената “I Want More” в момента е Top 10 и продължава да се изкачва в Triple A

Фронтменът и автор на песни JJ Julius Son работи в студиото 2 години, позволявайки на комбинацията от глобално пътуване и прецизна работа да се превърне в спектър от звуци, записани по света – Северна Америка, Южна Америка и из Европа. Освежаващо и без премисляне, Julius Son позволява на всяка мелодия да диктува своя път, като същевременно се осланя на своите блус, фолк и рок наклонности.

Julius Son споделя:

Беше като пъзел за мен. Започнах работа, докато още бях на световно турне, през горе-долу последната година. Основно разделях времето си между студия в Нашвил, Лос Анджелис и Ню Йорк. Беше много интересно, песните са различни една от друга и имах възможността да работя със страхотни хора.

В допълнение към “Backbone,” от KALEO издадоха два сингъла през януари –  “I Want More,” която Texas Monthly описаха като “нежна, но и тежка,” като в момента е в Top 10 и не спира да се изкачва в класацията Triple A. Другия сингъл “Break My Baby,” е описан от Loudwire  като „запомняща се и приятна, показваща диапазона на вокала и песъчлив, блус подход”.

След като събира над 1 милиард гледания, 39 международни сертификата и безброй напълно разпродадени концерта от Лондон до Москва, KALEO завършиха почти неспиращото 3-годишно турне в подкрепа на разбиващия златно сертифициран албум A/B през октомври 2018 г.

Албумът ни даде 3 хит сингъла номинирани за GRAMMY – “No Good”, “All The Pretty Girls” и “Way Down We Go”.

KALEO’s Surface Sounds Track Listing is as follows:
 1. Brother Run Fast
 2. Break My Baby (produced by Mike Elizondo and co-produced by JJ Julius Son)
 3. Alter Ego
 4. Free the Slave
 5. Skinny
 6. Hey Gringo
 7. The USA Today (produced by Shawn Everett and JJ Julius Son)
 8. My Fair Lady
 9. I Want More (produced by JJ Julius Son)
 10. Backbone
 11. I Walk on Water (co-written with David Antonsson)
 12. Into My Mother’s Arms (produced by JJ Julius Son)

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *