KORN споделиха още едно ново видео – COLD

KORN споделиха още едно ново видео – COLD | MMTV
KORN споделиха песента COLD – една съвсем нова песен от техния дългоочакван нов албум 

Новият албум на KORN – THE NOTHING, ще бъде издаден на 13 септември чрез Еlektra Records / Roadrunner Records

Парчето COLD следва пилотния сингъл от албума THE NOTHING – You’ll Never Find Me, който бързо се издига по класацията на Billboard’s “Mainstream Rock Songs”.

Вокалистът на KORN – Jonathan Davis каза следното за предстоящия албум:

“Дълбоко в нашата Земя живее една необичайна сила. Много малко са наясно за магнитуда и значението на това място, където доброто/злото, светлина/мрак, възторг/страдание, загуба/печалба и надежда/отчаяние всички те съществуват като едно – дърпайки ни във всеки един момент на нашия живот. Това не е нещо, което можем да решим да управляваме, по-скоро е осъзнаването на това присъствие, което ни обгражда с всеки дъх, все едно сме наблюдавани във всеки един момент. Това е мястото, където черната и бялата енергии се прикрепват към душите ни място, което дава форма на нашите емоции, избори, перспективи и най-вече нашето лично съществуване. Има едно чудодейно и малко място вътре в този водовъртеж, където балансът между тези динамични и противовесни сили съществува – там, където нашите души намират уют. Добре дошли в ….. НИЩОТО(THE NOTHING)”

KORN в момента са на турне в Северна Америка заедно с Alice In Chains

Това турне се оказва тотален летен хит, продавайки близо 250 000 билета в първите две седмици от шест-седмчния период. То включва Underoath като специални гости във всички дати, а Ho99o9 и FEVER 333 откриват на определени дати. Турнето включва спирки в New York, Toronto, Denver, Mountain View, CA в Shoreline Amphitheatre.

KORN промениха света с излизането на дебютия си едноименен албум. Това беше албум, който се превърна в пионер за този жанр, докато продължителният успех на групата показва един по-широк културен феномен.

Откакто са формирани KORN са продали повече от 40 милиона албума по света, спечелиха две награди GRAMMY, имаха безброй турнета по света и поставиха много рекорди, които вероятно няма да бъдат надминати. Вокалистът Jonathan Davis, китаристът James “Munky” Shaffer и Brian “Head” Welch, басистът Reginald “Fieldy” Arvizu, и барабанистът Ray Luzier, продължават да разширяват границите на рока и алтернативния метъл, докато остават едни от пионерите в този стил за легиони фенове и поколения от изпълнители по света.

KORN - THE NOTHING

KORN – THE NOTHING

 1. The End Begins
 2. Cold
 3. You’ll Never Find Me
 4. The Darkness is Revealing
 5. Idiosyncrasy
 6. The Seduction Of Indulgence
 7. Finally Free
 8. Can You Hear Me
 9. The Ringmaster
 10. Gravity Of Discomfort
 11. H@rd3r
 12. This Loss
 13. Surrender To Failure

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *