KORN издадоха ТHE NOTHING

KORN издадоха ТHE NOTHING | MMTV Online...
На фаталния петък 13-ти KORN издадоха дългоочаквания нов албум THE NOTHING

Той е наличен във всички стрийминг платформи, с физически носители и сетове от Орфей Мюзик както и на www.kornofficial.com.

“Албумът продължава мисията на KORN да изследват скритите кътчета и грубите реалности на живота в разкъсана тъмнина.”

декларираха от Noisey, а The FADER добавиха,

“KORN никога не са бягали от иновациите…  иконите винаги са гледали напред.”

NME заявиха:

“Този важен албум ще подсигури ветераните да не се изгубят.”

Албумът е поставен от Billboard в списъка “Най-очаквани албуми за есента на 2019″

THE NOTHING включва излезлите по-рано сингли “Can You Hear Me”, Cold”, и “You’ll Never Find Me” последният, от които в момента е в топ 10 на класацията на Billboard – “Mainstream Rock Songs”.

THE NOTHING излиза след много успешния албум от 2016 г. THE SERENITY OF SUFFERING, който дебютира на като номер 1 в класациите на Billboard – “Top Rock Albums” и “Hard Rock Albums”

Наскоро Korn завършиха едно от най-големите си северноамерикански турнета, на което свириха пред многобройна публика, от единия до другия бряг на САШ. През следващите седмици се очаква и анонс за турне което ще се проведе през 2020 г. За билети и информация посетете www.kornofficial.com.

Откакто са формирани KORN са продали повече от 40 милиона албума по света, спечелиха две награди GRAMMY, имаха безброй турнета по света и поставиха много рекорди, които вероятно няма да бъдат надминати. Вокалистът Jonathan Davis, китаристът James “Munky” Shaffer и Brian “Head” Welch, басистът Reginald “Fieldy” Arvizu, и барабанистът Ray Luzier, продължават да разширяват границите на рока и алтернативния метъл, докато остават едни от пионерите в този стил за легиони фенове и поколения от изпълнители по света.

KORN THE NOTHING
 1. The End Begins
 2. Cold
 3. You’ll Never Find Me
 4. The Darkness is Revealing
 5. Idiosyncrasy
 6. The Seduction Of Indulgence
 7. Finally Free
 8. Can You Hear Me
 9. The Ringmaster
 10. Gravity Of Discomfort
 11. H@rd3r
 12. This Loss
 13. Surrender To Failure

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *