Пънк-рок група “Летците” с ново видео

Пънк-рок група “Летците” с ново видео | MMTV Online
Пънк-рок група “Летците” е създадена през 2011 г. в град Сливница

Бандата е в състав: Никола Ранкович /вокали, бас/, Радослав Рангелов /китара, бек вокали/, Димитър Йосифов /китара, бек вокали/ и Ивайло Цандев /барабани/.

Бандата е в състав: Никола Ранкович /вокали, бас/, Радослав Рангелов /китара,бек вокали/, Димитър Йосифов /китара,бек вокали/ и Ивайло Цандев /барабани/.През 2016 година групата издава своя първи албум “Голямата игра” и заснема два видео клипа към две от парчеата – “Докога” и “Искам”. Тази година предстои издаването на втория албум на бандата, който ще се казва “Стъпка напред”, а вече излезе официално и сингъла от албума „Това съм аз“. Парчето е записано и мастерирано от Владимир Бочев в студио “Zero Project”. Видеото е трето за бандата и е заснето и монтирано от Боян Карамфилов. Клипът е сниман на няколко локации в град София и в него участват певицата Михаела Анастасова (Missher), Радостин Колев и журналиста Емил Братанов. Предстоящият албум ще съдържа десет авторски парчета на български език и се очаква да излезе до месец април.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *