„Летците” с шумна „Стъпка напред” в Mixtape 5

„Летците” с шумна „Стъпка напред” в Mixtape 5 | MMTV
„Летците” нагазват в Mixtape 5 с шумна „Стъпка напред” – представят новия си албум  точно преди Великден!

В навечерието на празничните дни сливнишката пънк-рок бандаЛетците” ще разбие малката зала на Мисктейп с новия си албум „Стъпка напред”. Следвайки силното представяне на видеото им към сингъла „Това съм аз” в НДК, бандата обещава още по-силно избухване в компанията на емблематичните “Doctors Gogo Band” – датата е  25-ти април, мястото – Микстейп 5. Групата ще направи и промоционален концерт в Благоевград на 27 – ми април в клуб Stage bar, заедно с техните приятели от група Пързалака.

„Стъпка напред” е вторият авторски албум на  “Летците” и е издаван и разпространяван от сръбския лейбъл „RNR Records”

Албумът ще съдържа 10 авторски парчета на български език, върху които момчетата работят през последната година. Настъпването към сръбската пънк сцена е не само „сбъдната мечта” за групата и феновете, но и заслужено признание за творчеството на „Летците”, защото (по думите на Васко Громков)

„Неподправеният им и брилянтен пънк-рок е изключително близък на това, което се котира в Сърбия по клубове, зали и фестивали”.

Създадена през 2011 година в Сливница, бандата има зад себе си два авторски албума, множество концерти в страната,както и участия в родните радиа и телевизии. С издаването на „Стъпка напред” този Великден, на „Летците” им предстои един силно ангажиран фестивален сезон  с участия в страната и в чужбина.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *