Liam Gallagher издаде новия си албум Why Me? Why Not

Liam Gallagher издаде новия си албум Why Me? Why Not | MMTV
Liam Gallagher представя своя силно очакван втори солов албум, Why Me? Why Not

Името на албума идва от две картини на John Lennon, една от които е дадена на Liam лично от Yoko Ono. Парчето, което излезе, заедно с албума, е озаглавено ‘Now That I’ve Found You‘. То е посветено на възтановяването на връзката между Лиам и неговата дъщеря Molly.

Дебютният солов албум на Liam Gallagher – ‘As You Were’ беше абсолютен хит както сред феновете така и сред критиката

Той дебютира под #1, продавайки повече от останалите в топ 10 като получи платинен сертификат. По този начин Liam се завърна там, където принадлежи – разпродавайки огромни концерти на открито и печелейки големи награди от Q, NME и GQ.

Четирите песни, които излязоха преди иьдаването на албума ‘Why Me? Why Not., са уловили две контрастиращи страни на Liam като артист: нежно дълбокомислие в ‘One of Us’ и ‘Once’ и чист интуитивен гняв в ‘Shockwave’ и ‘The River’.

Това лято Liam направи няколко селектирани участия във Великобритания, които варираха от изключително интимен сет в Round Chapel до големи концерти в Glastonbury. Търсенето на билети за неговото Ноемврийско турне е огромно, като повечето концерти са вече разпродадени.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *