Liam Gallagher издава дебютен солов албум

Liam Gallagher издава дебютен солов албум. MMTV Online

Liam Gallagher ще издаде дебютния си солов албум “As You Were” на 6 октомври

„Всичко, което бихте искали от солов Liam Gallagher – добра мелодия, страхотни вокали, много отношение.” – Q Magazine

„Вероятно най-великият фронтмен на поколението си.”  – NME

„Рок звезда с цялото си съществуване.” – The Times

„Музиката има нужда от него сега, повече от всякога.”  – ES Mag

Но нека преди това да се обърнем към фактите и да видим с какъв индивид имаме работа тук, като за целта ще цитираме изказвания на Лиъм през годините:

За музикалния фестивал в Гластънбъри:

liam-gallagher-quotes_glastonbury_festival.jpg

“Пълно е със смотани идиоти. Нещо като Бонд Стрийт залята с тиня”

За Виктория Бекъм:

liam-gallagher-quotes_victoria_becham.jpg

“Тя не може да дъвче дъвка и да ходи в права линия, камо ли да напише книга”

За брат му Ноел Галахър:

liam-gallagher-on_noel.jpg

“По-забавно ми беше с консерва от сардини…”

И сега да се върнем към соловия албум на Лиъм

След феноменалната реакция, която предизвикаха соловият му сингъл Wall Of Glass и емоционалните сцени, неизбежна част от първите му солови участия, Liam Gallagher вече може да сподели, че дългоочакваният му дебютен солов албум “As You Were” ще излезе на 6 октомври през Warner Bros Records.

След като креативността му се запалва с писането на тежката соул-рок песен “Bold”, албумът “As You Were” е записан на две места. Greg Kurstin изпълнява всички инструменти в четирите песни, продуцирани от него (“Wall Of Glass”, “Paper Crown”, “Come Back To Me” и психеделичната “It Doesn’t Have To Be That Way”), а Dan Grech-Marguerat продуцира останалата част от албума в Snap! Studios в Лондон.

Резултатът е точно с това звучене, с което винаги сме се надявали да е изпълнен соловия албум на Liam Gallagher

Страстта му към класическите влияния на 60-те и 70-те години е осъвременена, за да звучи добре тук и сега.

„Не исках да преоткривам нищо или да тръгна на джаз одисея в космоса”, сподели Liam. „В записа има малко от емоцията на Cold Turkey на Lennon, The Stones, и други класики. Този път те звучат по моя начин.”

Един от най-впечатляващите аспекти на “As You Were” е това, че всяка песен от албума има цел. Няма излишък, нищо което да махнете. Всяко парче е отправено към някого или нещо. Liam представя своята гледна точка на историите, или обяснява по свой начин нещата. “Greedy Soul” звучи като Bo Diddley и изпепелява този, който е „неблагодарно мъртъв”. Баладата “For What It’s Worth” служи за припев на албума, написана от Liam и Simon Aldred от Cherry Ghost.

Обложката на албума включва нов портрет на Liam, дело на влиятелния фотограф, моден дизайнер и креативен директор Hedi Slimane.

liam-album-cover.jpg

As You Were” вече е достъпен за предварително поръчване, с незабавен бонус сингъла “Wall Of Glass”. Албумът ще излезе дигитално (стандартна и делукс версия), на CD (стандартна и делукс) и на LP (стандартна 12” плоча и цветна лимитирана 12” плоча).

Той ще съдържа цветна 12” плоча, ексклузивна 7” плоча с “For What It’s Worth”, принт, дело на Klaus Voormann (дизайнерът, стоящ зад обложката на “Revolver” на The Beatles) и допълнителни неща за колекционери.

As You Were” ще бъде на музикалния пазар от 6 октомври от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *