Maroon 5 и A$AP Rocky ни потапят в сладко-горчиво ‘Whiskey’

A$AP Rocky The seven members of Maroon 5 posing for a photo

Maroon 5 споделиха още една песен от предстоящия си нов албум

В очакване на ‘Red Blue Pills’ вече слушаме парчето ‘Whiskey’, което е с участието на A$AP Rocky.

Със задоволство можем да отбележим, че в новия си трак групата, която през последните си няколко албума е ориентирана все повече към поп, денс и електронна музика, се връща към старото си баладично и soulful звучене. Не че предпочитаме Адам Лъвийн да страда, просто в тази музикална роля той е най-добър. Доказва го и новото ‘Whiskey’, където вокалистът пее за уроците от стара любов, която остава несподелена.

Фронтменът е сред авторите на текста, където сравнява целувката на любимата си с питието от заглавието. Сладката горчивина допълва A$AP Rocky с рими и метафори, които включват не само уиски, но и текила, водка, Дом Периньон… И докато изброените е добре да се консумират с мярка, поне песента може да си пускаме на воля (нищо, че не е септември, както се пее в парчето).

mmtv-asap-rocky.jpg

И така поне до 3 ноември, когато излиза шестият студиен албум на Maroon 5. Стандартното издание на ‘Red Blue Pills’ включва 10 песни, а щатската делукс версия – още 5, сред които сингъла 2016 г. ‘Don’t Wanna Know’ и ‘Cold’ от февруари тази година. За най-заклетите фенове на групата има и международно делукс издание с още 6 изпълнения на живо на по-стари парчета като ‘Maps’, ‘Moves Like Jagger’ и ‘This Love’.

Снимка A$AP Rocky: Kmeron at Flickr

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *