Oliver Tree изненадващо издаде нов сингъл – Let me Down

Oliver Tree изненадващо издаде нов сингъл - Let me Down | MMTV
Oliver Tree издаде нов сингъл дни след анонса за оттеглянето си

“Oliver Tree е необикновен и това работи.” 

ROLLING STONE

Машина за правене на музика…”

VICE

Веселият шегаджия на алтернативния поп…”

BILLBOARD

Без съмнение Oliver Tree поп зездата, от която America (и най-вероятно света) има нужда… той променя играта …”

ALTERNATIVE PRESS

Силен нов звук от самия  Bowled Wonder…”

 – ZANE LOWE

Само няколко дни след анонса за оттеглянето си, смесващия жанрове изпълнител/автор на песни/продуцент/професионален водач на скутер, Oliver Tree, се завърна с най-новия си разбиващ сингъл “Let Me Down.” Динамичната нова песен е продуцирана от Tree и DJ/Продуцентa Whethan.

За новия трак Tree споделя:

Написах ‘Let Me Down’ в деня след като отмених албума си, заради коронавируса. Отменянето на изданието бе съкрушително след като съм работил по него 5 години. Въпреки че е извън моя контрол, се почувствах сякаш предавам много хора и затова им направих тази песен, като акт на извинение. Дори да  не мога да пусна албума, искам феновете ми да знаят, че ме е грижа за тях. Тази седмица реших да заснема сам видеото в склада на мой приятел с помощта на още близки приятели и семейство. Към всеки, който се чувства предаден и наранен, моля за прошка…”

Миналият месец Oliver бе на корицата на Alt Press със своя „близнак“ птица . Утвърденото списание заяви:

“Без съмнение Oliver Tree е поп зездата, от която America (и най-вероятно света) има нужда… той променя играта. И знаете, че искате да го гледате как играе…“

Наскоро Tree завърши напълно разпродаденото си турне “Goodbye, Farewell Tour”, което се отби в над 35 града из Северна Америка и Европа, успоредно с участия в големи фестивали като  Austin City Limits и Life Is Beautiful.

Сега, наброявайки над 100 милиона световни стрийма, хитовия сингъл на Tree, “Hurt” се доказа като радио хит в няколко формата, достигайки топ 5 в Alternative изданията в САЩ. Пленителното придружаващо видео  на трака има над 32 милиона индивидуални гледания.

Освен това, Oliver направи соло дебюта си във вечерно телевизионно шоу миналата есен с интерпретация на “Hurt” – изпълнена върху кукили – по The Late Late Show With James Corden, похвалена от Alternative Press с  невероятно изпълнение, което само самият Tree може да направи”.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *