Орлин Павлов и Орлин Горанов – Да Започнем Отначало | ВИДЕО

Орлин Павлов и Орлин Горанов - Да Започнем Отначало | ВИДЕО
Емблематичната песен „Да започнем отначало“ в изпълнение на Орлин и Орлин става част от саундтрака на филма „Завръщане 2“ на Ники Илиев.

Орлин Горанов и Орлин Павлов, едни от най-популярните и обичани артисти на българската музикална сцена се събират за първи път, за да поднесат с нов прочит любимата и отдавна позната „Да започнем отначало“. Парчето записват по покана на Ники Илиев специално за продължението на най-гледания български филм на 2019-та „Завръщане“.

Песента “Да започнем отначало” в изпълнение на Орлин и Орлин е записана по оригиналния текст на Михаил Белчев и музиката на Александър Бръзицов, но с модерния и дори още по-завладяващ аранжимент на Иван Тишев.

В емоционален пост в социалните мрежи Орлин Павлов споделя, че този дует за него е сбъдната отдавнашна и дълго чакана мечта.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov)

Видеото към песента, режисирано от Ники Илиев и заснето от оператора Симеон Кермекчиев, излезе на 4-ти февруари, а зрителите ще могат да видят и кадри от дългоочаквания „Завръщане 2“.

Филмът е вторият съвместен проект на Ники Илиев и Башар Рахал. Тръгва по кината в цялата страна на 14-ти февруари с премиера в Пловдив, където са заснети и части от лентата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *