Pablo Fierro ни представя класиката BARBATUQUES – BAIANÁ

Pablo Fierro ни представя класиката BARBATUQUES – BAIANÁ
Вече пускано и тествано денс парче с незабавна реакция, новото издание на BARBATUQUES – ‘BAIANÁ’ (PABLO FIERRO EDIT) вече се е наместило на денс подиумите в Ibiza това лято

Превръщайки се в парче, което всеки иска да намери и пусне (както DJ-и, така и клабъри). Това е един заразителен ремикс на оригинала, който ще бъде изгряващият хит на Ibiza от 2019 г.

Оригинално продуцирано от групата перкусионисти Barbatuques, вариантът на Pablo Fierro на Baianá го трансформира от хорова фолклорна песен в абсолютен денс трепач, който вече стигна номер 1 Shazam-вано парче в Ibiza. Fierro демонстрира неговата способност да канализира вибрациите на музиката и нейната енергия чрез перкусии в тази нова хит версия. И тя звучи много различно от другите денс издания в момента.

Pablo Fierro стои твърдо на върха на новата вълна от космополитни продуценти на електронна музика, ставайки познато име след като направи ремикс на сингъла на Black Coffee и David GuettaDrive’, който събра повече от 1 милион глобални стрийма.

‘Baianá’ е сигурен хит – веднага проби в италианската класация на Shazam Top 50 и се катери бързо в класацията Beatport Top 100, като се радва и на ранна DJ-ска подкрепа от ДиДжеи като David Guetta, Benny Benassi и други. Единственият път,  по който изглежда, че ще върви това парче, е нагоре, тъй като тази свежа и смела версия гарантирано ще бъде слушана по денс подиумите през цялото лято.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.