David Guetta ще изпълни уникален DJ сет на живо от Дубай

David Guetta ще изпълни уникален DJ сет лайвстрийм
Дубай & DJ легендата David Guetta си стискат ръцете за уникалното благотворително събитие #UnitedAtHome – Dubai Edition oт хеликоптерната площадка на Burj Al Arab Jumeirah.

Събитието ще превърне емблематичната хеликоптерна площадка на хотела Burj Al Arab в DJ сцена за невероятно виртуално шоу, което феновете ще имат възможност да гледат онлайн на 6 февруари 2021г.

Департаментът по туризъм на Дубай и David Guetta канят феновете в Дубай и от света да гледат концерта, който ще бъде излъчен в социалните платформи на David Guetta безплатно.

Благотворителният концерт цели да подкрепи UNICEF и кампанията на Dubai Cares ‘Education Uninterrupted’, насочена към подкрепа на образованието и дистанцираното учене за децата, студентите и учителите след Covid-19. Изпълнението на David Guetta е най-новото от дълга редица легендарни появи на хеликоптерната площадка на Burj Al Arab. Имайки предвид стриктните мерки за социална дистанция, организаторите искат меломаните да се насладят на невероятното преживяване и изпълнение от световна класа с най-високото ниво на безопасност от домовете си.

Поставена на фона на красивия залез в Дубай, фойерверките и непобедимия дух, това е зашеметяваща комбинация от музика и светлинни ефекти. David Guetta посвещава изпълнението си на този град, който нарича свой дом и кани милионите си последователи по света да се обединят за онлайн събитието.

David Guetta казва:

След Маями, Ню Йорк и Лувъра в Париж съм много горд да съобщя, че се отправяме към върха на емблематичния хотел Burj Al Arab Jumeirah за още едно шоу United At Home, този път в град, който е скъп на сърцето ми: Дубай. Досега сме събрали повече от 1,6 милиона щатски долара благодарение на всички по света, които взеха участие в това. В тези трудна времена се надяваме да донесем комфорт, радост и подкрепа чрез силата на музиката и емоциите. Подкрепили сме много благотворителни организации и сме помогнали наистина да направим разлика в живота на хората по време на пандемията. Продължаваме в тази посока в полза на UNICEF и Dubai Cares.

Къде: Цялото събитие ще бъде налично безплатно. Шоуто може да бъде гледано в канала на David Guetta в YouTube: https://youtu.be/xaurMcGqZHU

Кога: Събота, 6 февруари 2021г.

По кое време: DUBAI 6PM/ CAIRO 4PM/ MOSCOW & RIYADH 5PM/ MUMBAI 7:30PM /HONG KONG 10PM / TOKYO 11PM / PARIS 3PM/ LONDON 2PM/ NEW YORK 9AM/SOFIA 16:00

Ако искате да направите дарение може да го осъществите на следният линк: https://davidguetta.com/donate/

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *