Принц Harry записа песен с Bon Jovi

Ето това е музикална новина

Британският принц Harry се срещна с Jon Bon Jovi в легендарното звукозаписно студио Abbey Road в Лондон

Най-накрая нещо наистина любопитно в света на музиката. Британският принц Harry записа песен с Jon Bon Jovi. Те се срещнаха в легендарното звукозаписно студио Abbey Road в Лондон, където The Beatles са записали голяма част от музиката си.

Принц Harry и Jon участваха в записа на сингъл за благотворителна цел. Приходите от песента ще подпомогнат фондацията на херцога на Съсекс. Тя носи името Invictus Games и е организатор на адаптивно мултиспортно събитие. Всичко това е замислено от самия принц Harry.

На събитието ранени, болни военни или ветерани участват състезания в девет спорта. Включително баскетбол на инвалидни колички, волейбол в седалка и гребане на закрито. Harry е сред основателите на благотворителното събитие.

Това е една от последните изяви на принц Harry като старши член на британското кралско семейство преди оттеглянето му в края на месеца. Песента е преработена версия на парчето “Unbroken” на Bon Jovi, посветено на ветераните от войната, страдащи от посттравматичен стрес.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *