Разследват турнето на PSY заради заразени с Covid фенове

Разследват турнето на PSY заради заразени с Covid фенове

Фенове твърдят, че са се заразили с коронавирус след посещение на концерти на PSY

Той се прочу през лятото на 2012 г. със супер досадното си парче Gangnam Style. Властите разследват обвиненията на присъствали на турнето му, че са хванали вируса заради пръскането на зрителите със вода. Още в началото на лятото PSY беше критикуван за разхищение на вода по време на налегналата страната суша.

Спектаклите на  Summer Swag стават популярни още през 2011 г., когато публиката е заливана  с вода докато пеят песните на любимците си. Още тогава се надигат гласове против тази практика, защото се оказва, че за всеки концерт се изразходват около 300 тона вода.

” Започнахме разследване, за да разберем какви действия са извършвани по време на концерта, които се явяват рискови за разпространението на вируса.”

В отговор на отправените критики, лейбъла на PSY P Nation заяви, че ще раздадат водоустойчиви маски на зрителите по време на предстощите през август концерти.

Източник: IQ Magazine

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *